Puur genieten met een Wilms zonnescherm in Waarbeke

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je natuurlijk optimaal genieten in je tuin. Maar schijnt ze te hevig, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in Waarbeke. Bekijk onze producten alvast online en laat ons assortiment je inspireren.

Onze twee types zonneschermen

Een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design, dat is de nieuwe 700LX. Het scherm heeft een eigentijds, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Het design aansluit bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Waarbeke met de ingebouwde ledverlichting. Het tweede model is de Solitair. Het unieke element van deze zonneluifel is de doekschelp in de kast. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit opgeborgen en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.
zonneluifel 700lx modern

Het voordeel van een zonnescherm in Waarbeke

Dankzij het zonnescherm in Waarbeke geniet je langer en meer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je helemaal zelf.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Op onze website maak je kennis met al onze producten.

De kostprijs van je zonnescherm in Waarbeke

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in Waarbeke is niet altijd mogelijk. Dat komt omdat de prijs sterk afhankelijk is van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar op de kostprijs hebben ook de accessoires of de plaatsing een invloed. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.
zonnetent donker Solitair terras

Een zonneluifel in Waarbeke van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een betrouwbaar, Belgisch familiebedrijf van rolluiken en zonwering. We zetten vooral bij het productieproces sterk in op die lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Zo dragen wij elke dag ons duurzaam steentje bij. Om de topkwaliteit van jouw zonneluifel in Waarbeke te verzekeren, stellen onze schaduwmeesters alles in het werk.
Door de zonneschermen van Wilms kan je veilig én langer genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Waarbeke uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je overdag tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Laat de voordelen van onze knikarm zonneschermen je verrassen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}