Comfortabel genieten met een zonneluifel in Walem

Een zonneluifel in Walem is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Onze types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Walem.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Walem

Een zonneluifel in Walem kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type zonneluifel kies je? Zwart of wit? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Walem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Walem meer en langer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Walem en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Over schadelijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Walem. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!