Een zonnescherm in Waregem? Da’s puur genieten!

Een zonneluifel in Waregem is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. De zonneluifels van Wilms bieden je precies wat je nodig hebt. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

De voordelen van een zonnescherm in Waregem

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Waregem. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Waregem en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Kies uit drie types zonneluifels

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Het ontwerp van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Waregem zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X is een kopie van de 700LX, maar zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure vind je de nodige inspiratie.

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Waregem

Een zonneluifel in Waregem kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Voor welk model ga je? Wit of zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Waregem. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download vlug de brochure!