Een zonnescherm in Watermaal-Bosvoorde, da’s genieten van je terras

Wanneer de zon eindelijk straalt, wil je er natuurlijk buiten optimaal van genieten. Maar schijnt ze te sterk, dan heb je soms behoefte aan een schaduwrijk plekje. Daar kan Wilms je bij helpen, met een elegant zonnescherm voor je huis in Watermaal-Bosvoorde. Bekijk onze producten alvast online en laat je inspireren door ons assortiment.

Zonneluifels in Watermaal-Bosvoorde van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een authentiek familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters kan je vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Watermaal-Bosvoorde.
zonneluifel 700lx zwembad

Het prijskaartje van je zonneluifel in Watermaal-Bosvoorde

Een algemene prijs geven behoort meestal niet tot de mogelijkheden voor je zonnetent in Watermaal-Bosvoorde. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type en de afmetingen van het zonnescherm, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar ook de plaatsing en de accessoires spelen een rol voor de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de verdelers bij jou in de buurt.

De vele voordelen van een zonnescherm in Watermaal-Bosvoorde

Je geniet dankzij je zonnescherm in Watermaal-Bosvoorde meer en langer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Wanneer de zon sterk schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Op onze website maak je kennis met al onze producten.
zonneluifel wit Solitair terras

Onze twee types zonneschermen

De nieuwe 700LX combineert spitstechnologie met een strak design. Het scherm stapt af van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen, en gaat voor een eigentijds recht ontwerp. Het design aansluit bij elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak, zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen. Bovendien geniet je met de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Watermaal-Bosvoorde telkens weer van een gezellige sfeer. Je kan daarnaast ook kiezen voor de Solitair. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die staat in voor de ondersteuning van de doek en de mooie wegwerking van de doekrol. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit en vraag raad aan een Wilms dealer.
Met dank aan de zonneschermen van Wilms geniet je langer van je tuin, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Watermaal-Bosvoorde uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarmschermen zullen je verbazen. We ontvangen je met open armen bij de Wilms verdelers voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}