Een zonnescherm in Watermaal-Bosvoorde, da’s genieten van je terras

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk maximaal van genieten. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je soms behoefte aan een plekje in de schaduw. Met een elegant zonnescherm voor je huis in Watermaal-Bosvoorde kan Wilms je daarbij helpen. Laat ons assortiment je inspireren en bekijk onze producten alvast online.

Een zonneluifel in Watermaal-Bosvoorde van Belgische makelij

Wilms is een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem, en dat al meer dan 45 jaar. Je merkt vooral in het productieproces een sterke lokale verankering op. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Je vertrouwt op een zonneluifel in Watermaal-Bosvoorde van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel 700xl zwembad

De prijs van je zonneluifel in Watermaal-Bosvoorde

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in Watermaal-Bosvoorde is niet steeds mogelijk. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn het type zonnescherm en de afmetingen, de afwerking van de kast en het materiaal van de doek. Maar voor de kostprijs spelen ook de plaatsing of de accessoires een rol. Voor een precieze prijs vraag je een offerte bij de dealers bij jou in de buurt.

De voordelen van een zonnescherm in Watermaal-Bosvoorde

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Watermaal-Bosvoorde. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is geheel jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon sterk schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Het scherm laat kou minder snel door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Maak op onze website kennis met onze producten.
zonnescherm beige Solitair terras

Onze twee types zonneluifels

Wilms’ nieuwste trots, dat is de 700LX. Het is een combinatie van straffe spitstechnologie en een strak design. Het scherm vervangt de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen met een scherp, recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning beslist karakter. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Watermaal-Bosvoorde met de ingebouwde ledverlichting. De Solitair is het tweede type. De doekschelp in de kast is het kenmerkendste element van dit type. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Ga langs bij een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past.
Van je tuin genieten kan veilig én langer dankzij de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Watermaal-Bosvoorde uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. De voordelen van onze knikarm zonneschermen zullen je verbazen. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}