Een zonnescherm in Wellen? Da’s puur genieten!

Verrijk jouw buitenleven in Wellen met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. In onze brochure krijg je alvast een blik op ons aanbod. Download ‘m nu!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Wellen

Een zonneluifel voor je woning in Wellen uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type zonneluifel kies je? Zwart of wit? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

De voordelen van een zonnescherm in Wellen

Dankzij je zonnescherm in Wellen geniet je meer en langer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt zonder problemen een namiddag door op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Wellen en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Image

Kies uit drie types zonneluifels in Wellen

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Wellen met de ingebouwde ledverlichting.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Dat doe je nu helemaal veilig met de Wilms zonneschermen. Van gevaarlijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Om de zonneluifel in Wellen uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!