Een zonnescherm in de Westhoek, da’s genieten van je terras

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk buiten genieten in je tuin. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je al eens nood aan wat schaduw. Wilms heeft hiervoor met stijlvolle zonneluifels voor je huis in de Westhoek de geschikte oplossing. Bekijk onze producten online en doe alvast wat inspiratie op.

De voordelen van een zonnescherm in de Westhoek

Dankzij je zonnescherm in de Westhoek geniet je meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf.
  • Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem, met amper één druk op de knop laat je het scherm tevoorschijn komen.
  • Je creëert snel en gemakkelijk schaduw op een zonnige dag. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Bekijk online al onze producten en laat je alvast inspireren.
zonneluifel 700lx wit

Kies uit twee types zonneluifels

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms en combineert een sterk staaltje spitstechnologie met een strak design. Bij dit scherm vind je geen traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen meer, maar wel een eigentijds, scherp en recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning ongetwijfeld karakter. De ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in de Westhoek creëert bovendien een gezellige sfeer onder je zonnescherm. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. Wat deze zonneluifel zo bijzonder maakt, is de doekschelp in de kast. Die zorgt er namelijk voor dat de doekrol mooi zit opgeborgen en dat de doek optimaal wordt ondersteund. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en stap binnen bij een Wilms dealer.

Een zonneluifel in de Westhoek van Belgische makelij

Wilms is al meer dan 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf van zonwering en rolluiken van Belgische bodem. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de extrusie, de assemblage en het transport. Wij dragen zo elke dag ons duurzaam steentje bij. Je vertrouwt op een zonneluifel in de Westhoek van topkwaliteit dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonneluifel wit Solitair terras

Het prijskaartje van je zonneluifel in de Westhoek

Een algemene prijs formuleren voor je zonnetent in de Westhoek is niet altijd mogelijk. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Voor een precieze prijs vraag je een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers.
Genieten van je tuin kan veilig én langer door de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in de Westhoek uit en tover je schaduw tevoorschijn. Overdag biedt het bescherming tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarm zonneschermen zelf ontdekken. We verwelkomen je met plezier bij de Wilms dealer in jouw buurt voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

Bekijk de dealers