Comfortabel genieten met een zonneluifel in Wezembeek-Oppem

Een zonneluifel in Wezembeek-Oppem is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Wezembeek-Oppem

Het is geen gemakkelijke taak om een zonneluifel voor je woning in Wezembeek-Oppem te kiezen. Welk type zonneluifel kies je? Zwart, of liever wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze informatieve brochure is dé oplossing. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Het voordeel van een zonnescherm in Wezembeek-Oppem

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Wezembeek-Oppem. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Wezembeek-Oppem.

Image

Kies uit drie types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Wezembeek-Oppem.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Over schadelijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Wezembeek-Oppem uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!