Puur genieten met een Wilms zonnescherm in Wichelen

Wanneer de zon zich laat zien, wil je natuurlijk optimaal genieten van je tuin. Maar wanneer ze te sterk schijnt, heb je soms nood aan een schaduwrijk plekje. Wilms heeft hiervoor de geschikte oplossing met smaakvolle zonneschermen voor je huis in Wichelen. Laat je alvast inspireren door het assortiment en bekijk online onze producten.

De prijs van je zonneluifel in Wichelen

Het is niet steeds mogelijk om een algemene prijs te geven voor je zonnetent in Wichelen. De prijs varieert namelijk door een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende zaken zijn de afmetingen en het type van het zonnescherm, het materiaal van de doek en de afwerking van de kast. Maar ook de plaatsing of de accessoires hebben invloed op de kostprijs. Vraag een offerte aan bij de lokale Wilms verdelers voor een precieze prijs.
zonneluifel 700xl zwembad

De voordelen van een zonnescherm in Wichelen

Je geniet dankzij je zonnescherm in Wichelen meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is geheel jouw keuze. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met amper één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Wanneer de zon hevig schijnt, creëer je snel en gemakkelijk schaduw. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Bekijk online al onze producten en doe alvast inspiratie op.

De twee types zonneschermen

De 700LX is de nieuwste trots van Wilms: een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm heeft een eigentijds, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning zonder twijfel karakter. Bovendien maak je het telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Wichelen met de ingebouwde ledverlichting. De tweede keuzemogelijkheid is de Solitair. De doekschelp in de kast maakt deze zonneluifel zo bijzonder. Die ondersteunt het doek namelijk optimaal en werkt de doekrol mooi weg. Kom te weten welk type het beste bij jou en je woning past en ga langs bij een Wilms dealer.
zonneluifel wit Solitair terras

Zonneluifels in Wichelen van Belgische makelij

Al meer dan 45 jaar is Wilms een authentiek familiebedrijf van rolluiken en zonwering van Belgische bodem. Dat het bedrijf sterk lokaal verankerd is, merk je vooral aan het productieproces. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de assemblage, de confectieafdeling, de extrusie en het transport. Hierdoor kunnen wij elke dag ons duurzaam steentje bijdragen. Dankzij het werk van onze schaduwmeesters kan je vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Wichelen.
Door de zonneschermen van Wilms kan je veilig én langer genieten, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Wichelen uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je tegen de zon overdag en je blijf ’s avonds lekker lang zitten op je terras. Kom de voordelen van onze knikarmschermen zelf ontdekken. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}