Een zonnescherm in Wijshagen? Da’s puur genieten!

Jouw buitenleven verrijken? Dat doe je met een zonneluifel in Wijshagen. Want er gaat niets boven genieten in de zon wanneer die zich laat zien. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Inspiratie voor je zonneluifel in Wijshagen

Een zonneluifel voor je woning in Wijshagen kiezen, is geen makkelijk opgave. Welk model? Ga je voor wit of voor zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

De vele voordelen van een zonnescherm in Wijshagen

Dankzij je zonnescherm in Wijshagen geniet je meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Wil je al even wegdromen bij de beschikbare zonneluifels in Wijshagen? Download dan nu de brochure.

Image

Kies uit drie types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Elk type is ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie en heeft een strak design:
  • Geen traditionele ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Wijshagen creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Voor wie z’n klein of middelgroot terras een upgrade wil geven, is er de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Wijshagen uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download vlug de brochure!
Gratis magnum prosecco