Je zonnescherm in Willebroek, een upgrade voor je buitenleven

Op zoek naar de perfecte oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Willebroek! Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Willebroek een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

De vele voordelen van een zonnescherm in Willebroek

Je geniet dankzij je zonnescherm in Willebroek meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Het biedt een optimale bescherming tegen de zon. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Download de brochure en droom al even weg bij ons aanbod zonneluifels in Willebroek.

Image

Inspiratie voor je zonneluifel in Willebroek

Een zonneluifel in Willebroek kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk model? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe bedien je het en wat met sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Doe alvast inspiratie op voor je buitenleven en download nu de brochure.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Willebroek. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Bekijk onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken. Download de brochure!