Puur genieten met een zonnescherm in Woesten

Een zonneluifel in Woesten is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want natuurlijk wil je maximaal van het buiten zijn genieten wanneer de zon zich laat zien. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Werp alvast een blik op ons aanbod en download de brochure!

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Woesten

Een zonneluifel in Woesten kiezen, daar kruipt best wat denkwerk in. Welk model? Wit of zwart? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

De vele voordelen van een zonnescherm in Woesten

Dankzij het zonnescherm in Woesten geniet je langer en meer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een afstandsbediening of een domoticasysteem, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Woesten. Download nu de brochure!

Image

Onze types zonneluifels in Woesten

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Woesten een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X heeft dezelfde specificaties als de 700LX, maar heeft alleen geen ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Je bent namelijk beschermd tegen gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Woesten uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download vlug de brochure!