Je zonnescherm in Wolvertem, een upgrade voor je buitenleven

Verrijk jouw buitenleven in Wolvertem met een zonneluifel. Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Wolvertem

De geschikte zonneluifel voor je woning in Wolvertem vinden, is geen makkelijke taak. Welk type zonneluifel kies je? Zwart of wit? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je vindt er niet alleen een antwoord op al je vragen, maar je ontdekt er ook ons aanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Onze drie types zonneluifels in Wolvertem

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de klassieke ronde vormen. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Wolvertem.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Wil je een zonneluifel aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Image

De voordelen van een zonnescherm in Wolvertem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Wolvertem meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent beschermd tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Wolvertem en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Wolvertem met één druk op de knop uit, waardoor je snel schaduw tevoorschijn tovert. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!