Veilig relaxen op je terras met je zonnescherm in Wommelgem

Wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten in je tuin natuurlijk optimaal van genieten. Maar schijnt ze te hard, dan heb je soms nood aan een plekje in de schaduw. Wilms kan je daar met een elegant zonnescherm voor je huis in Wommelgem bij helpen. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onze producten alvast online.

De twee types zonneluifels

De nieuwe 700LX, da’s een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design. Het scherm introduceert een eigentijds, scherp en recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen voor de kast en voorprofielen. Of je nu een renovatie- of een nieuwbouwwoning hebt, het design geeft je woning zonder twijfel karakter. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting van je zonnescherm in Wommelgem telkens weer voor een gezellige sfeer. De Solitair is het tweede type. De doekschelp in de kast maakt dit type uniek. Die ondersteunt het doek optimaal en zorgt ervoor dat de doekrol mooi zit opgeborgen. Vraag raad aan een Wilms dealer en kom te weten welk type het beste bij jou en je woning aansluit.
zonneluifel 700xl zwembad

De prijs van je zonneluifel in Wommelgem

Een algemene prijs geven voor je zonnetent in Wommelgem behoort meestal niet tot de mogelijkheden. De prijs is namelijk afhankelijk van een heleboel factoren. De meest voor de hand liggende dingen zijn het type zonnescherm en de afmetingen, het materiaal van de doek of de afwerking van de kast. Maar voor de kostprijs spelen ook de accessoires of de plaatsing een rol. Een precieze prijs vraag je aan bij de lokale Wilms verdelers.

Zonneluifels in Wommelgem van Belgische makelij

Als betrouwbaar familiebedrijf van rolluiken en zonwering heeft Wilms al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Vooral in het productieproces merk je een sterke lokale verankering. Dat hebben we namelijk in eigen handen, zoals de confectieafdeling, de assemblage, de extrusie en het transport. Elke dag dragen we zo ons steentje bij voor een duurzame productie. Je kan vertrouwen op de beste kwaliteit voor je zonneluifel in Wommelgem dankzij het werk van onze schaduwmeesters.
zonnetent donker Solitair terras

De voordelen van een zonnescherm in Wommelgem

Dankzij je zonnescherm in Wommelgem geniet je meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm heb je dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist zelf wanneer je zonneluifel zichtbaar mag zijn en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder snel door het scherm.
Bekijk online al onze producten en laat je alvast inspireren.
Van je tuin genieten kan nu langer en veilig met de zonneschermen van Wilms, want met één druk op de knop schuift je zonneluifel in Wommelgem uit en tover je schaduw tevoorschijn. Het beschermt je overdag tegen de zon en ’s avonds blijf je lekker lang zitten op je terras. Ontdek zelf de voordelen van onze knikarmschermen. We ontvangen je met een glimlach bij de dichtstbijzijnde Wilms dealer voor advies of een offerte.

Contacteer een dealer in de buurt van deze gemeente

Er is altijd een Wilms verdeler bij jou in de buurt!

${dealer.title}

${dealer.address.address1}

${dealer.address.postalCode} ${dealer.address.locality}