Comfort op je terras met een zonnescherm in Wondelgem

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Wondelgem! Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. Het aanbod zonneluifels van Wilms is precies wat je zoekt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Het voordeel van een zonnescherm in Wondelgem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Wondelgem meer en langer van je tuin en terras. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Droom weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Wondelgem. Download nu de brochure!

Inspiratie voor je zonneluifel in Wondelgem

Een zonneluifel voor je woning in Wondelgem uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk model is het meest geschikt? Ga je voor wit of voor zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing? Onze brochure over zonneluifels! Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Image

Onze drie types zonneluifels

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen traditionele ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht design. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Wondelgem een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Je vindt heel wat inspiratie terug in onze brochure.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat kan volledig zorgeloos met een zonnescherm van Wilms. Geen zorgen over schadelijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Wondelgem uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Verken ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download de brochure!