Puur genieten met een zonnescherm in Woubrechtegem

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Woubrechtegem! Want wanneer de zon zich laat zien, wil je er buiten natuurlijk maximaal van genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Woubrechtegem

Een zonneluifel voor je woning in Woubrechtegem uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk model kies je? Zwart of wit? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Onze types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de klassieke ronde vormen. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Woubrechtegem telkens weer gezellig.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Denk je eraan om een zonneluifel te kopen, maar weet je niet welke de beste keuze is? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Image

De voordelen van een zonnescherm in Woubrechtegem

Dankzij je zonnescherm in Woubrechtegem geniet je meer en langer van je terras en tuin. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je verlengt er je avonden mee, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Droom weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Woubrechtegem. Download nu de brochure!

In de stralende zon genieten van je tuin en terras? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Om schaduw te creëren met je zonneluifel in Woubrechtegem heb je genoeg aan één druk op de knop. Het scherm is enkel zichtbaar wanneer jij het wil, waardoor het een elegante oplossing is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!