Genieten van de zon met een zonneluifel in Zaventem

De ultieme upgrade voor je buitenleven? Een zonneluifel in Zaventem! Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

De voordelen van een zonnescherm in Zaventem

Dankzij het zonnescherm in Zaventem geniet je langer en meer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen gepaard met zo'n scherm.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Het scherm laat kou minder vlug door, waardoor jij je avonden op het terras verlengt.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Zaventem. Download nu de brochure!

Onze drie types zonneluifels in Zaventem

Er zijn drie types zonneluifels beschikbaar bij Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Dankzij de ingebouwde ledverlichting maak je het trouwens onder je zonnescherm in Zaventem telkens weer gezellig.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Zaventem

Een zonneluifel voor je woning in Zaventem kiezen, is geen gemakkelijke opgave. Welk model? Zwart of wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels is de oplossing. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. Je hoeft je over gevaarlijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je schuift de zonneluifel in Zaventem met één druk op de knop uit, waardoor je snel schaduw tevoorschijn tovert. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken!