Comfortabel genieten met een zonneluifel in Zedelgem

Verrijk jouw buitenleven in Zedelgem met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

De voordelen van een zonnescherm in Zedelgem

Je geniet dankzij je zonnescherm in Zedelgem meer en langer van je terras en tuin. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder vlug.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Zedelgem.

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Zedelgem

De geschikte zonneluifel voor je woning in Zedelgem vinden, is geen makkelijke taak. Welk model kies je? Zwart, of liever wit? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? In onze brochure staat alle nodige informatie. Het geeft je een goed beeld van ons aanbod en biedt je een antwoord op enkele veelgestelde vragen. Droom weg bij alle mogelijkheden voor je terras. Download nu de brochure!

Image

Onze types zonneluifels

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX ruilt de klassieke ronde vormen van de kast en voorprofielen voor een scherp, recht design. Het design past bij iedere renovatie- of nieuwbouwwoning, van landelijk en rustiek tot modern en strak. Met de ingebouwde ledverlichting maak je het bovendien telkens weer gezellig onder je zonnescherm in Zedelgem.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Zedelgem uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Ontdek het aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de brochure!