Genieten van de zon met een zonneluifel in Zepperen

Verrijk jouw buitenleven in Zepperen met een zonneluifel. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Het voordeel van een zonnescherm in Zepperen

Dankzij het zonnescherm in Zepperen geniet je langer en meer van je tuin en terras. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo spelen je kinderen veilig buiten en geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder snel, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Droom weg bij de mogelijke zonneluifels voor jouw terras in Zepperen. Download nu de brochure!

Kies uit drie types zonneluifels in Zepperen

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX stapt af van de klassieke ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Van landelijk en rustiek tot modern en strak, voor elke renovatie- of nieuwbouwwoning is dit een ideaal design. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Zepperen.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Denk je erover om een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? In onze brochure doe je de nodige inspiratie op.

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Zepperen

Een zonneluifel voor je woning in Zepperen kiezen, is geen eenvoudige taak. Welk model kies je? Wit of zwart? Hoe zit het met de bediening en sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download ‘m nu en droom alvast weg bij de vele mogelijkheden voor jouw terras.

Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op te knop nodig om je zonneluifel in Zepperen uit te schuiven en zo schaduw te creëren. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!