Puur genieten met een zonnescherm in Zottegem

Verrijk jouw buitenleven in Zottegem met een zonneluifel. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download nu de brochure en verdiep je ter inspiratie alvast in ons aanbod!

De voordelen van een zonnescherm in Zottegem

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Zottegem. Er gaan dan ook heel wat voordelen mee gepaard.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn, of je nu kiest voor een afstandsbediening, een app of een domoticasysteem.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo breng jij probleemloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij alle mogelijk zonneluifels voor je terras in Zottegem.

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Zottegem

Je begint niet ondoordacht aan je zoektocht naar een zonneluifel voor je woning in Zottegem. Welk model? Zwart of wit? Welke mogelijkheden zijn er qua bediening en sfeerverlichting? De oplossing: onze brochure over zonneluifels. Je ontdekt er ons aanbod en vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Image

Onze drie types zonneluifels in Zottegem

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Bovendien creëert de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Zottegem een gezellige sfeer, elke keer opnieuw.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar heb je nog geen idee welke? Blader door de brochure en doe wat inspiratie op.

Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms doe je dat nu ook helemaal veilig. De luifel biedt namelijk bescherming tegen gevaarlijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Zottegem uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!