Een zonnescherm in Zwijndrecht? Veilig relaxen in de zon

Een zonneluifel in Zwijndrecht: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Download de brochure en neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Onze drie types zonneluifels

Je vindt drie types zonneluifels in het aanbod van Wilms. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De 700LX stapt af van de traditionele ronde vormen en kiest voor een scherp, recht ontwerp voor de kast en voorprofielen. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Zwijndrecht creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Van plan een zonneluifel aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Onze brochure voorziet je van heel wat inspiratie.

Inspiratie voor je zonneluifel in Zwijndrecht

Een zonneluifel voor je woning in Zwijndrecht kiezen, is geen eenvoudige taak. Welk type zonneluifel kies je? Ga je voor wit of voor zwart? Wat zijn de bedieningsmogelijkheden en wat met sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je bladert er door ons aanbod en krijgt een antwoord op je vragen. Download ‘m nu en doe inspiratie op voor je buitenleven.

Image

De voordelen van een zonnescherm in Zwijndrecht

Je geniet meer en langer van je terras en tuin dankzij een zonnescherm in Zwijndrecht. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo geniet jij onbezorgd van een namiddag op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Jij geniet ’s avonds langer van een avondje met familie of vrienden, want door het scherm voel je de kou minder snel.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Zwijndrecht en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. Je hoeft je over schadelijke uv-stralen geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Zwijndrecht. Jij kiest dus wanneer het scherm zichtbaar is. Download de brochure en ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken!
Gratis magnum prosecco