Hou het fris met de Wilms zonwering in Binderveld

Het juiste type zonwering in Binderveld maakt je leven een pak gemakkelijker. Enkele voordelen zijn onder andere schaduw, verkoeling en privacy. Het aanbod van Wilms bestaat uit drie soorten zonwering en tal van afwerkingsmogelijkheden. Het klimaat binnenhuis kan zo efficiënt geregeld worden. Ontdek onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken en ervaar in eigen persoon alle voordelen. Ga langs bij een lokale Wilms-dealer!

Een geschikte zonwering in Binderveld voor elke bouwsituatie

Er zijn drie soorten zonweringen voor je huis in Binderveld ter beschikking bij Wilms: voorzet-, inbouw- en opbouwscreens.
  • Voor een nieuwbouwwoning zijn opbouwscreens uiterst geschikt. Die worden namelijk als één geheel in de woning geïnstalleerd, samen met de ramen. Zo werk je ze perfect weg in je interieur én het warmteverlies blijft beperkt.
  • Voorzetscreens zijn de ideale oplossing wanneer je renoveert. Hier komt geen kap- en breekwerk bij kijken, want de screens worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd. De kast is bovendien zo klein, dat je niet bezorgd hoeft te zijn over het uitzicht van je huis.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, want die kun je – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Wilms bedacht hiervoor een vernieuwend systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. Het screen zit onzichtbaar in de spouwmuur weggewerkt. Op de plaats waar isolatie werd weggenomen, komt een composiet profiel te zitten voor een luchtdichte afwerking.
Meer info over de ZipX®Zero en onze zonweringen? Kom dan naar de showroom van een van onze Wilms-verdelers.

Alle voordelen van je zonwering in Binderveld

Kies je voor zonwering in Binderveld, dan mag je rekenen op heel wat bijkomende voordelen. Uiteraard creëer je er in sneltempo schaduw mee, maar er is meer.
  • Door de zonnescreens van Wilms hou je in de zomermaanden de warmte buiten, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je kan elke ruimte verduisteren, op ieder moment. Dat is uitermate nuttig wanneer zonnestralen op de televisie in de woonkamer schijnen of op je computerscherm tijdens het werken.
  • Nood aan privacy? Met de screens ben je afgezonderd van de buitenwereld. Daar heb je bovendien maar een druk op de knop voor nodig.
  • Al onze zonnescreens werken met een elektronische aansturing. Maak een keuze tussen een bekabeling met schakelaar of (voor het ultieme gebruiksgemak) een draadloze bediening via een zender of app.
  • Aangezien onze screens insectenwerend zijn, hoef je je over hinderlijke beestjes geen zorgen te maken.
Maak je afspraak bij een lokale Wilms-verdeler en ervaar zelf alle voordelen van onze screens.

Image

Afwerking op maat voor je zonwering in Binderveld

Elk huis en elke bewoner is anders. Je past de zonwering in Binderveld dan ook graag aan volgens jouw behoeftes, dat is niet meer dan logisch. Wil je een verduisterende stof, of liever een lichtdoorlatende? Er zijn tal van mogelijkheden! De kleur van het doek doen we passen bij je ramen en rolluiken, zodat je een evenwichtig geheel krijgt. Je kiest tot slot nog uit diverse soorten kasttypes en er is een groot aanbod kleuren voor zowel de geleiders als de kast. Elk onderdeel wordt gelakt in een kleur die jij kiest dankzij onze eigen lakkerijen. Zo ben je zeker dat je kwaliteitsvolle zonwering helemaal past bij jouw stijl en woning.

Maximaal genieten van de zon én de schaduw, daar willen we met onze producten voor gaan. Dankzij de verscheidene soorten zonnescreens geniet je van een comfortabele binnentemperatuur en verduister je elke ruimte wanneer jij het wil. Nooit meer last van storende zonnestralen in je ogen of oververhitting! Maak je afspraak bij een Wilms-verdeler voor advies op maat van jouw woning.
Gratis magnum prosecco