Comfortabel verduisteren met zonwering in Kapellen Glabbeek

De juiste zonwering in Kapellen Glabbeek zorgt voor een pak meer comfort in huis. Dankzij de screens geniet je van schaduw, verkoeling en privacy. Bij Wilms vind je drie soorten zonweringen en een heleboel afwerkingsmogelijkheden. Zo regel jij het klimaat in huis zo efficiënt mogelijk. Ga onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken zelf ontdekken bij een Wilms-verdeler in je buurt!

Alle voordelen van je zonwering in Kapellen Glabbeek

Kies je voor zonwering in Kapellen Glabbeek, dan mag je rekenen op heel wat bijkomende voordelen. Uiteraard creëer je er in sneltempo schaduw mee, maar er is meer.
  • Door de zonnescreens van Wilms hou je de warmte buiten in de zomermaanden, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je verduistert een ruimte op elk mogelijk moment. Dat is uitermate nuttig wanneer zonnestralen op je computer- of televisiescherm schijnen.
  • Privacy nodig? De screens gaan met slechts een druk op de knop naar beneden, waardoor jij je woning makkelijk van de buitenwereld afsluit.
  • Onze zonnescreens hebben een elektronische aansturing. Kies voor een bekabeling met een schakelaar of ga voor het ultieme gebruiksgemak met een draadloze bediening via een zender of app.
  • Over storende beestjes die overdag of ’s nachts binnenkomen, hoef je je geen zorgen te maken. Onze screens zijn allemaal insectenwerend.
Maak je afspraak bij een lokale Wilms-verdeler en ervaar zelf alle voordelen van onze screens.

De perfecte afwerking van jouw zonwering in Kapellen Glabbeek

Elk huis is anders. Dat je je zonwering in Kapellen Glabbeek wil afwerken volgens jouw behoeftes, is dan ook niet meer dan logisch. Op zoek naar een stof die verduistert, of eerder licht doorlaat? Er zijn mogelijkheden in overvloed! De kleur van het doek sluit aan bij je ramen en rolluiken, zodat je een evenwichtig geheel bekomt. Er zijn tot slot nog verschillende kasttypes en een groot aanbod kleuren voor zowel de kast als de geleiders. Alle onderdelen worden gelakt in een kleur van jouw keuze dankzij onze eigen lakkerijen. Je kwaliteitsvolle zonwering past zo helemaal bij jouw stijl en woning.

Image

Een geschikte zonwering in Kapellen Glabbeek voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je huis in Kapellen Glabbeek: opbouw-, inbouw- en voorzetscreens.
  • Voor een nieuwbouwwoning zijn opbouwscreens enorm geschikt. Samen met de ramen worden die namelijk als één geheel in de woning geplaatst. Het warmteverlies blijft zo beperkt én je werkt ze perfect weg in je interieur.
  • Voorzetscreens zijn de ideale oplossing wanneer je renoveert. Die worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd, zonder kap- en breekwerk. De kast is bovendien zo klein dat ze het uitzicht van je huis niet drastisch zal veranderen.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, want die kun je – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Wilms bedacht hiervoor een vernieuwend systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. Het screen zit onzichtbaar in de spouwmuur weggewerkt. Voor een luchtdichte afwerking vult een composiet profiel de plaats op waar isolatie werd weggenomen.
Meer weten over onze soorten zonwering en de ZipX®Zero? Ga dan langs bij een van onze Wilms-dealers.

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar zorgen onze producten voor. Dankzij de verschillende soorten zonnescreens verduister je elke ruimte wanneer nodig en reken je steeds op een comfortabele binnentemperatuur. Storende zonnestralen in je ogen of oververhitting zijn verleden tijd! Bij een Wilms-verdeler krijg je persoonlijk advies van zonweringexperten. Maak je afspraak nu!