Verduisteren wanneer jij het wil met zonwering in Kersbeek-Miskom

De juiste zonwering in Kersbeek-Miskom brengt heel wat comfort in je leven. Schaduw, verkoeling en privacy zijn maar enkele voordelen van zonwering. Wilms biedt drie soorten zonweringen en tal van afwerkingsmogelijkheden aan. Zo creëer je binnenhuis telkens een optimaal klimaat. Ga onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken zelf ontdekken bij een Wilms-verdeler in je buurt!

Alle voordelen van je zonwering in Kersbeek-Miskom

Er gaan heel wat voordelen gepaard met onze zonweringen in Kersbeek-Miskom. Dat je er in een handomdraai schaduw mee creëert, is slechts één troef. Er is nog zoveel meer.
  • Door de zonnescreens van Wilms hou je de warmte buiten in de zomermaanden, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je verduistert een ruimte op elk mogelijk moment. Dat komt van pas wanneer zonnestralen in de televisie in de woonkamer schijnen of op je computerscherm tijdens het werken.
  • Vind je privacy belangrijk? Met de screens ben je afgezonderd van de buitenwereld. Daar heb je bovendien maar een druk op de knop voor nodig.
  • Onze zonnescreens zijn voorzien van een elektronische aansturing. Je kiest tussen een bekabeling met een schakelaar of voor een draadloze bediening via zender of app.
  • Over hinderlijke beestjes maak je je trouwens geen zorgen, want al onze screens zijn insectenwerend.
Ga alle voordelen zelf ontdekken bij een Wilms-dealer!

De afwerking van je zonwering in Kersbeek-Miskom

Elk huis en elke bewoner is anders. Je wil de zonwering in Kersbeek-Miskom dan ook afwerken volgens jouw behoeften, dat is niet meer dan logisch. Wil je een verduisterende stof, of liever een lichtdoorlatende? Er zijn tal van mogelijkheden! De kleur van het doek sluit aan bij je ramen en rolluiken, zodat je een evenwichtig geheel krijgt. Tot slot kies je nog uit verschillende soorten kasttypes en is er een groot aanbod kleuren voor zowel de geleiders als de kast. Alle onderdelen worden voorzien van een kleur naar keuze dankzij onze eigen lakkerijen. Je kwaliteitsvolle zonwering past zo helemaal bij jouw woning en stijl.

Image

Zonnescreens in Kersbeek-Miskom voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je huis in Kersbeek-Miskom: opbouw-, voorzet- en inbouwscreens.
  • Opbouwscreens zijn enorm geschikt in het geval van een nieuwbouwwoning. Die worden namelijk samen met de ramen als één geheel in de woning geplaatst. Je werkt ze zo perfect weg in je interieur én het warmteverlies blijft beperkt.
  • Bij een renovatie zijn voorzetscreens de ideale oplossing. Hier komt geen kap- en breekwerk aan te pas, want de screens worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd. De kast is bovendien zo klein, dat je je geen zorgen hoeft ze maken over het uitzicht van je huis.
  • Inbouwscreens zijn tot slot een geval apart, want die kun je – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Wilms bedacht hiervoor een vernieuwend systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. In de spouwmuur zit het screen onzichtbaar weggewerkt. Voor een luchtdichte afwerking vult een composiet profiel de plaats op waar isolatie werd weggenomen.
Wil je onze zonweringen en de ZipX®Zero leren kennen? Dan kan je terecht bij één van onze ervaren Wilms-verdelers.

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar zorgen onze producten voor. Dankzij de diverse soorten zonnescreens verduister je elke ruimte wanneer nodig en reken je steeds op een aangename binnentemperatuur. Gedaan met storende zonnestralen in je ogen of oververhitting! Ga langs bij een lokale Wilms-dealer voor advies op maat van je woning.