Comfortabel verduisteren met zonwering in Linkhout

Met de juiste zonwering in Linkhout maak je je leven een pak gemakkelijker. Schaduw, verkoeling en privacy zijn maar enkele voordelen van zonwering. Wilms heeft drie soorten zonwering in het aanbod en daarnaast ook tal van afwerkingsmogelijkheden. Zo mag je vertrouwen op een ideaal klimaat in huis. Ga langs bij een Wilms-dealer in je buurt en ontdek er alle zonweringen, zonneluifels en rolluiken!

De afwerking van je zonwering in Linkhout

Elk huis zit anders in elkaar. Je past de zonwering in Linkhout dan ook graag aan volgens jouw behoeften, dat is niet meer dan logisch. Wil je een verduisterende stof, of liever een lichtdoorlatende? Er zijn opties in overvloed! De kleur van het doek doen we passen bij je ramen en rolluiken, voor een mooi en evenwichtig geheel. Tot slot kies je nog uit diverse soorten kasttypes en is er een groot aanbod kleuren voor zowel de kast als de geleiders. Alle onderdelen worden voorzien van een kleur naar keuze dankzij onze eigen lakkerijen. Je bent zo zeker dat je kwaliteitsvolle zonwering helemaal past bij jouw stijl en woning.

Een geschikte zonwering in Linkhout voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je huis in Linkhout: opbouw-, voorzet- en inbouwscreens.
  • In het geval van een nieuwbouwwoning zijn opbouwscreens enorm geschikt. Ze worden namelijk als één geheel geplaatst, samen met de ramen. Zo blijft het warmteverlies beperkt én werk je ze perfect in je interieur weg.
  • Voorzetscreens zijn de ideale oplossing bij een renovatie. Die worden eenvoudig voor het raam geplaatst, zonder dat er kap- en breekwerk bij komt kijken. Bovendien is de kast zo klein dat je niet bezorgd hoeft te zijn over het uitzicht van je huis.
  • Inbouwscreens zijn tot slot een geval apart. Die kunnen onmogelijk luchtdicht worden gemaakt, net zoals inbouwrolluiken. Wilms ontwikkelde hiervoor een nieuw, innovatief systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. Het screen wordt in de spouwmuur onzichtbaar weggewerkt. Voor een luchtdichte afwerking wordt de plaats waar isolatie werd weggenomen, opgevuld met een composiet profiel.
Wil je meer weten over de ZipX®Zero en onze zonweringen? Breng dan een bezoek aan de dichtstbijzijnde Wilms-verdeler.

Image

De voordelen van zonwering in Linkhout

Er gaan heel wat voordelen gepaard met onze zonweringen in Linkhout. Je creëert er uiteraard schaduw mee in een handomdraai, maar het gaat nog verder dan dat.
  • In de zomermaanden hou je de warmte buiten met de zonnescreens van Wilms, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je kan elke ruimte verduisteren, op ieder moment. Dat is handig wanneer zonnestralen op je computerscherm schijnen of op de televisie in de woonkamer.
  • Heb je nood aan privacy? De screens sluiten je huis af van de buitenwereld met slechts een druk op de knop.
  • Al onze zonnescreens zijn elektronisch aangestuurd. Er zijn twee opties: een bekabeling met een schakelaar of een draadloze bediening via zender of app voor een ultiem gebruikscomfort.
  • Over hinderlijke beestjes die overdag of ’s nachts binnenkomen, hoef je je geen zorgen te maken. Onze screens zijn allemaal insectenwerend.
Ga langs bij een Wilms-verdeler en ontdek er alle voordelen van onze screens!

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar dienen onze producten voor. Dankzij de verscheidene soorten zonnescreens houd je binnen een comfortabele temperatuur aan en verduister je elke ruimte wanneer nodig. Oververhitting of storende zonnestralen zijn verleden tijd! Welkom bij een lokale Wilms-verdeler voor advies op maat van je woning.