Zonwering in Merksplas voor koelte en schaduw

Met de juiste zonwering in Merksplas maak je je leven een pak comfortabeler. Zo creëer je er bijvoorbeeld schaduw, verkoeling en privacy mee. Wilms biedt drie soorten zonweringen en tal van afwerkingsmogelijkheden aan. Zo geniet je van een ideaal klimaat in huis. Ga langs bij een Wilms-dealer in je buurt en ontdek er alle zonweringen, zonneluifels en rolluiken!

Zonnescreens in Merksplas voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je huis in Merksplas: opbouw-, voorzet- en inbouwscreens.
  • In het geval van een nieuwbouwwoning zijn opbouwscreens uiterst geschikt. Ze worden namelijk samen met de ramen als één geheel geplaatst. Zo werk je ze perfect weg in je interieur én het warmteverlies blijft beperkt.
  • Voorzetscreens zijn de ideale oplossing wanneer je renoveert. Hier komt geen kap- en breekwerk bij kijken, want de screens worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd. De kast is bovendien zo klein dat het uitzicht van je huis er niet drastisch door zal veranderen.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, want die kun je – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Wilms ontwikkelde hiervoor een nieuw, innovatief systeem: de ShutterX® voor inbouwrolluiken en de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen. Het screen wordt onzichtbaar in de spouwmuur weggewerkt. Voor een luchtdichte afwerking wordt de plaats waar isolatie werd weggenomen, opgevuld met een composiet profiel.
Meer weten over onze soorten zonwering en de ZipX®Zero? Kom dan naar de showroom van een van onze Wilms-verdelers.

Afwerking op maat voor je zonwering in Merksplas

Elk huis heeft een bepaald persoonlijkheid. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je jouw zonwering in Merksplas wil afwerken volgens jouw behoeften. Wil je een lichtdoorlatende stof, of liever een verduisterende? Er zijn tal van mogelijkheden! De kleur van het doek doen we passen bij je ramen en rolluiken, zodat je een evenwichtig geheel krijgt. Er zijn tot slot nog diverse kasttypes en een groot aanbod kleuren voor zowel de geleiders als de kast. Alle onderdelen worden gelakt in een kleur van jouw keuze dankzij onze eigen lakkerijen. Zo past je kwaliteitsvolle zonwering helemaal bij jouw woning en stijl.

Image

Voordelen van zonwering in Merksplas

Kies je voor zonwering in Merksplas? Dan ben je zeker van heel wat voordelen. Uiteraard zorgen de screens voor schaduw, maar ze hebben ook andere troeven.
  • Door de zonnescreens van Wilms hou je de warmte buiten in de zomermaanden, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je verduistert een ruimte op elk mogelijk moment. Dat is uitermate nuttig wanneer zonnestralen op je computer- of televisiescherm schijnen.
  • Is privacy belangrijk? Met een druk op de knop laat je de screens naar beneden en sluit je je woning af van de buitenwereld.
  • We zorgden ervoor dat onze zonnescreens elektronisch worden aangedreven. Kies voor een bekabeling met een schakelaar of voor een draadloze bediening via een zender of app voor een optimale gebruiksvriendelijkheid.
  • De screens zijn insectenwerend. Zo heb je zowel overdag als ’s nachts geen last van hinderlijke beestjes.
Je ontdekt alle voordelen van onze screens in bij een lokale Wilms-dealer. Maak nu je afspraak!

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar dienen onze producten voor. Dankzij de verscheidene soorten zonnescreens geniet je van een comfortabele binnentemperatuur en verduister je elke ruimte wanneer jij het wil. Nooit meer last van storende zonnestralen in je ogen of oververhitting! Advies op maat van je woning? Maak een afspraak bij een Wilms-verdeler in de buurt.