Verduistering en schaduw met zonwering in Neerpelt

Het juiste type zonwering in Neerpelt maakt je leven een pak aangenamer. Schaduw, verkoeling en privacy zijn maar enkele voordelen van zonwering. Het aanbod van Wilms bestaat uit drie soorten zonwering en tal van afwerkingsmogelijkheden. Zo creëer je binnenhuis telkens een optimaal klimaat. Ga langs bij een lokale Wilms-dealer en ontdek er onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken!

De voordelen van zonwering in Neerpelt

Onze zonweringen in Neerpelt brengen een heleboel voordelen met zich mee. Uiteraard zorgen de screens voor schaduw, maar ze hebben ook andere troeven.
  • De zonnescreens van Wilms houden de warmte buiten in de zomermaanden, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je kan op eender welk moment een ruimte verduisteren. Dat komt van pas wanneer zonnestralen in je computerscherm schijnen of op de televisie in de woonkamer.
  • Heb je nood aan privacy? Met slechts een druk op de knop gaan de screens naar beneden en is je woning afgesloten van de buitenwereld.
  • Voor onze zonnescreens kozen we voor een elektronische aansturing. Een bekabeling met een schakelaar is mogelijk of (voor het ultieme gebruiksgemak) een draadloze bediening via een zender of app.
  • Over storende beestjes maak je je trouwens geen zorgen, want al onze screens zijn insectenwerend.
Maak je afspraak bij een lokale Wilms-verdeler en ervaar zelf alle voordelen van onze screens.

De perfecte afwerking van jouw zonwering in Neerpelt

Elk huis zit anders in elkaar. Het is bijgevolg logisch dat je jouw zonwering in Neerpelt wil aanpassen volgens jouw behoeftes. Zoek je een lichtdoorlatende stof, of liever een verduisterende? Er zijn opties in overvloed! De kleur van het doek doen we passen bij je rolluiken en ramen, zodat je een evenwichtig geheel krijgt. Tot slot zijn er nog verscheidene kasttypes en een groot aanbod voor zowel de geleiders als de kast. Alle onderdelen worden voorzien van een kleur naar keuze dankzij onze eigen lakkerijen. Je kwaliteitsvolle zonwering past zo helemaal bij jouw stijl en woning.

Image

Een geschikte zonwering in Neerpelt voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je woning in Neerpelt: inbouw-, opbouw- en voorzetscreens.
  • Opbouwscreens zijn enorm geschikt in het geval van een nieuwbouwwoning. Ze worden namelijk als één geheel geplaatst, samen met de ramen. Zo werk je ze perfect weg in je interieur én het warmteverlies blijft beperkt.
  • Voorzetscreens zijn daarentegen de ideale oplossing wanneer het gaat om een renovatie. Hier komt geen kap- en breekwerk aan te pas, want de screens worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd. De kast is bovendien zo klein dat het uitzicht van je huis er niet drastisch door zal veranderen.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, aangezien je die – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht kan maken. Wilms bedacht hiervoor een innovatief systeem: de ShutterX® voor inbouwrolluiken en de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen. Het screen zit onzichtbaar in de spouwmuur weggewerkt. De plaats waar isolatie werd weggenomen, wordt opgevuld met een composiet profiel voor een luchtdichte afwerking.
Meer info over de ZipX®Zero en onze zonweringen? Ga dan langs bij een Wilms-dealer bij jou in de buurt.

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar dienen onze producten voor. Dankzij de diverse soorten zonnescreens verduister je elke ruimte wanneer nodig en reken je steeds op een comfortabele binnentemperatuur. Gedaan met oververhitting of storende zonnestralen in je ogen! De zonweringexperten geven je persoonlijk advies bij een lokale Wilms-verdeler. Maak een afspraak en ga langs!
Gratis magnum prosecco