Wilms zonwering in Olen creëert schaduw

Het juiste type zonwering in Olen maakt je leven een pak gemakkelijker. Schaduw, verkoeling en privacy vormen maar enkele van de voordelen. Wilms biedt drie soorten zonweringen en tal van afwerkingsmogelijkheden aan. Zo mag je vertrouwen op een optimaal klimaat in huis. Kom langs in onze showroom en test ter plekke onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken uit!

Afwerking op maat voor je zonwering in Olen

Elk huis heeft een bepaald karakter. Dat je je zonwering in Olen wil afwerken volgens jouw behoeftes, is dan ook niet meer dan logisch. Zoek je een lichtdoorlatende stof, of liever een verduisterende? Mogelijkheden bij de vleet! De kleur van het doek sluit aan bij je ramen en rolluiken, voor een mooi en evenwichtig geheel. Tot slot zijn er nog verscheidene kasttypes en een groot aanbod kleuren voor zowel de kast als de geleiders. Dankzij onze eigen lakkerijen krijgt elke onderdeel een kleur die jij uitkiest. Je kwaliteitsvolle zonwering past zo ongetwijfeld helemaal bij jouw stijl en woning.

De voordelen van zonwering in Olen

Kies je voor zonwering in Olen, dan mag je rekenen op heel wat bijkomende voordelen. Dat je er in een handomdraai schaduw mee creëert, is slechts één troef. Er is nog zoveel meer.
  • In de zomermaanden hou je met de zonnescreens van Wilms de warmte buiten, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je verduistert elke mogelijke ruimte, wanneer jij dat wil. Dat is uitermate nuttig wanneer zonnestralen op je computer- of televisiescherm schijnen.
  • Nood aan privacy? De screens gaan met slechts een druk op de knop naar beneden, waardoor jij je woning makkelijk van de buitenwereld afsluit.
  • Voor onze zonnescreens kozen we voor een elektronische aansturing. Je kiest tussen een bekabeling met een schakelaar of voor een draadloze bediening via zender of app.
  • Aangezien onze screens insectenwerend zijn, hoef je je over storende beestjes geen zorgen te maken.
Je ontdekt alle voordelen van onze screens in het Wilms Experience Center. Maak nu je afspraak!
Image

Een geschikte zonwering in Olen voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je woning in Olen: inbouw-, opbouw- en voorzetscreens.
  • In het geval van een nieuwbouwwoning zijn opbouwscreens uiterst geschikt. Ze worden namelijk samen met de ramen als één geheel geïnstalleerd. Het warmteverlies blijft zo beperkt én je werkt ze perfect weg in je interieur.
  • Wanneer je renoveert, zijn voorzetscreens de ideale oplossing. Die worden voor het raam geïnstalleerd, eenvoudig en zonder kap- en breekwerk. De kast is bovendien zo klein dat ze het uitzicht van je huis niet drastisch zal veranderen.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart. Die kunnen – net zoals inbouwrolluiken – onmogelijk luchtdicht gemaakt worden. Wilms bedacht hiervoor een innovatief systeem: de ShutterX® voor inbouwrolluiken en de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen. Het screen wordt in de spouwmuur onzichtbaar weggewerkt. Een composiet profiel wordt geïnstalleerd op de plaats waar isolatie werd weggenomen, voor een luchtdichte afwerking.
Meer weten over onze soorten zonwering en de ZipX®Zero? Kom dan langs in de Wilms-showroom. Je krijgt er de kans om de screens ter plekke uit te testen!
Maximaal genieten van de zon én de schaduw, dat verzekeren de schaduwmeesters van Wilms je. Dankzij de diverse soorten zonnescreens verduister je elke ruimte wanneer jij het wil en blijft de binnentemperatuur steeds aangenaam. Nooit meer last van storende zonnestralen in je ogen of oververhitting! Onze schaduwmeesters geven je persoonlijk advies in het Wilms Experience Center? Maak een afspraak en kom langs!