Hou het fris met de Wilms zonwering in Scherpenheuvel

De juiste zonwering in Scherpenheuvel brengt heel wat comfort in je leven. Je creëert er schaduw, verkoeling en privacy mee. En dat zijn slecht enkele van de vele voordelen. Bij Wilms vind je drie soorten zonweringen en een heleboel afwerkingsmogelijkheden. Zo mag je vertrouwen op een optimaal klimaat in huis. Ga langs bij een lokale Wilms-dealer en ontdek er onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken!

Een geschikte zonwering in Scherpenheuvel voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je huis in Scherpenheuvel: opbouw-, inbouw- en voorzetscreens.
  • Opbouwscreens zijn enorm geschikt in het geval van een nieuwbouwwoning. Samen met de ramen worden die namelijk als één geheel in de woning geplaatst. Zo blijft het warmteverlies beperkt én werk je ze perfect weg in je interieur.
  • Bij een renovatie zijn voorzetscreens de ideale oplossing. Die worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd, zonder dat er kap- en breekwerk aan te pas komt. De kast is bovendien zo klein dat het uitzicht van je huis er niet drastisch door zal veranderen.
  • Inbouwscreens zijn tot slot een geval apart, want die kun je – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Hiervoor bedacht Wilms een vernieuwend systeem: de ShutterX® voor inbouwrolluiken en de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen. Het screen zit in de spouwmuur onzichtbaar weggewerkt. Op de plaats waar isolatie werd weggenomen, komt een composiet profiel te zitten voor een luchtdichte afwerking.
Wil je onze zonweringen en de ZipX®Zero leren kennen? Breng dan een bezoek aan de dichtstbijzijnde Wilms-verdeler.

De afwerking van je zonwering in Scherpenheuvel

Elk huis is anders. Je past de zonwering in Scherpenheuvel dan ook graag aan volgens jouw behoeftes, dat is niet meer dan logisch. Wil je een stof die licht doorlaat, of liever een die verduistert? Er zijn opties in overvloed! De kleur van het doek sluit aan bij je ramen en rolluiken, voor een mooi en harmonieus geheel. Er zijn tot slot nog verschillende kasttypes en een groot aanbod kleuren voor zowel de geleiders als de kast. Elk onderdeel wordt gelakt in een kleur die jij kiest dankzij onze eigen lakkerijen. Zo ben je zeker dat je kwaliteitsvolle zonwering helemaal past bij jouw stijl en woning.

Image

Alle voordelen van je zonwering in Scherpenheuvel

Met onze zonweringen in Scherpenheuvel gaan heel wat voordelen gepaard. De screens creëren uiteraard in een handomdraai schaduw, maar er zijn nog extra troeven.
  • In de zomermaanden hou je de warmte buiten met de zonnescreens van Wilms, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Het is mogelijk om op eender welk moment de ruimte te verduisteren. Dat is handig wanneer zonnestralen op je computerscherm schijnen of op de televisie in de woonkamer.
  • Liever wat privacy? De screens gaan met slechts een druk op de knop naar beneden, waardoor jij je woning makkelijk van de buitenwereld afsluit.
  • Onze zonnescreens worden elektronisch aangedreven. Er zijn twee opties: een bekabeling met een schakelaar of een draadloze bediening via zender of app voor een ultiem gebruikscomfort.
  • Over hinderlijke beestjes die overdag of ’s nachts binnenkomen, hoef je je geen zorgen te maken. Onze screens zijn allemaal insectenwerend.
Breng een bezoek aan een Wilms-dealer en ontdek zelf alle voordelen!

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar dienen onze producten voor. Dankzij de verschillende soorten zonnescreens houd je binnen een aangename temperatuur aan en verduister je elke ruimte wanneer nodig. Geen oververhitting of storende zonnestralen in je ogen meer! Maak je afspraak bij een Wilms-verdeler voor advies op maat van jouw woning.