Geniet van optimaal comfort met zonwering in Scherpenheuvel-Zichem

Het juiste type zonwering in Scherpenheuvel-Zichem zorgt voor een pak meer comfort in huis. Zo creëer je er bijvoorbeeld schaduw, verkoeling en privacy mee. Het aanbod van Wilms bestaat uit drie soorten zonwering en tal van afwerkingsmogelijkheden. Het klimaat binnenhuis kan zo efficiënt geregeld worden. Onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken ontdekken? Je doet het bij een Wilms-verdeler in je buurt. Welkom!

De afwerking van je zonwering in Scherpenheuvel-Zichem

Elk huis heeft een bepaald karakter. Je wil de zonwering in Scherpenheuvel-Zichem dan ook afwerken volgens jouw behoeften, dat is niet meer dan logisch. Wil je een verduisterende stof, of liever een lichtdoorlatende? Er zijn ontelbaar veel opties! De kleur van het doek sluit aan bij je ramen en rolluiken, voor een mooi en evenwichtig geheel. Tot slot zijn er nog diverse kasttypes en een groot aanbod kleuren voor zowel de kast als de geleiders. Elk onderdeel wordt gelakt in een kleur die jij kiest dankzij onze eigen lakkerijen. Je kwaliteitsvolle zonwering past zo helemaal bij jouw woning en stijl.

Zonnescreens in Scherpenheuvel-Zichem voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je woning in Scherpenheuvel-Zichem: voorzet-, inbouw- en opbouwscreens.
  • Opbouwscreens zijn uiterst geschikt als je een nieuwbouwwoning zet. Die worden namelijk als één geheel in de woning geplaatst, samen met de ramen. Zo blijft het warmteverlies beperkt én werk je ze perfect weg in je interieur.
  • Bij een renovatie zijn voorzetscreens de ideale oplossing. Die worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd, zonder dat er kap- en breekwerk aan te pas komt. De kast is bovendien zo klein, dat je je geen zorgen hoeft ze maken over het uitzicht van je huis.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, aangezien je die – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht kan maken. Hiervoor ontwikkelde Wilms een nieuw, innovatief systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. Het screen zit onzichtbaar weggewerkt in de spouwmuur. Voor een luchtdichte afwerking komt op de plaatst waar isolatie werd weggenomen een composiet profiel te zitten.
Wil je meer weten over de ZipX®Zero en onze zonweringen? Ga dan langs bij een van onze Wilms-dealers.

Image

De voordelen van zonwering in Scherpenheuvel-Zichem

Kies je voor zonwering in Scherpenheuvel-Zichem, dan mag je rekenen op heel wat bijkomende voordelen. Dat je er in een handomdraai schaduw mee creëert, is slechts één troef. Er is nog zoveel meer.
  • In de zomermaanden hou je met de zonnescreens van Wilms de warmte buiten, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je kan op eender welk moment een ruimte verduisteren. Dat is uitermate nuttig wanneer zonnestralen op de televisie in de woonkamer schijnen of op je computerscherm tijdens het werken.
  • Privacy nodig? Je sluit je woning af van de buitenwereld met slechts een druk op de knop.
  • Onze zonnescreens worden elektronisch aangedreven. Er zijn twee opties: een bekabeling met een schakelaar of een draadloze bediening via zender of app voor een ultiem gebruikscomfort.
  • Hinderlijke beestjes komen er niet in, aangezien onze screens insectenwerend zijn.
Maak een afspraak bij een Wilms-dealer en ontdek zelf alle voordelen!

Maximaal genieten van de zon én de schaduw, dat garanderen we je bij Wilms. Dankzij de diverse soorten zonnescreens verduister je elke ruimte wanneer jij het wil en geniet je van een comfortabele binnentemperatuur. Oververhitting of storende zonnestralen zijn verleden tijd! Bij een Wilms-verdeler krijg je persoonlijk advies van zonweringexperten. Maak je afspraak nu!