Hou het fris met de zonwering in Sint-Joris-Winge van Wilms

Het juiste type zonwering in Sint-Joris-Winge maakt je leven een pak gemakkelijker. Enkele voordelen zijn onder andere schaduw, verkoeling en privacy. Bij Wilms vind je drie soorten zonwering en tal van afwerkingsmogelijkheden. Zo regel jij het klimaat in huis zo efficiënt mogelijk. Ga langs bij een lokale Wilms-dealer en ontdek er onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken!

Alle voordelen van je zonwering in Sint-Joris-Winge

Er gaan heel wat voordelen gepaard met onze zonweringen in Sint-Joris-Winge. Uiteraard creëer je er in sneltempo schaduw mee, maar er is meer.
  • De zonnescreens van Wilms houden de warmte buiten in de zomermaanden, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je kan elke mogelijke ruimte verduisteren, wanneer jij dat wil. Dat is handig wanneer zonnestralen in de televisie in de woonkamer schijnen of op je computerscherm tijdens het werken.
  • Is privacy belangrijk? Met een druk op de knop laat je de screens naar beneden en sluit je je woning af van de buitenwereld.
  • Voor onze zonnescreens kozen we voor een elektronische aansturing. Je kan kiezen tussen een bekabeling met een schakelaar of voor een draadloze bediening via een zender of app. Dat laatste zorgt voor een ideaal gebruiksgemak.
  • Hinderlijke beestjes komen er niet in, aangezien onze screens insectenwerend zijn.
Maak een afspraak bij een Wilms-dealer en ontdek zelf alle voordelen!

De perfecte afwerking van jouw zonwering in Sint-Joris-Winge

Elk huis heeft andere karakteristieken. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je jouw zonwering in Sint-Joris-Winge wil afwerken volgens jouw behoeftes. Wil je een stof die licht doorlaat, of liever een die verduistert? Er zijn talloze mogelijkheden! De kleur van het doek sluit aan bij je rolluiken en ramen, zodat je een evenwichtig geheel krijgt. Er zijn tot slot nog verscheidene kasttypes en een groot aanbod kleuren voor zowel de kast als de geleiders. Dankzij onze eigen lakkerijen worden alle onderdelen voorzien van een kleur naar keuze. Zo past je kwaliteitsvolle zonwering helemaal bij jouw woning en stijl.

Image

Een geschikte zonwering in Sint-Joris-Winge voor elke bouwsituatie

Er zijn drie soorten zonweringen voor je huis in Sint-Joris-Winge ter beschikking bij Wilms: voorzet-, inbouw- en opbouwscreens.
  • Opbouwscreens zijn uiterst geschikt als je een nieuwbouwwoning zet. Die worden namelijk samen met de ramen als één geheel in de woning geplaatst. Je werkt ze perfect in je interieur weg én het warmteverlies blijft zo beperkt.
  • Bij een renovatie zijn voorzetscreens de ideale oplossing. Die worden eenvoudig voor het raam geplaatst, zonder kap- en breekwerk. Bovendien is de kast zo klein, dat je je geen zorgen hoeft te maken over het uitzicht van je huis.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, aangezien je die – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht kan maken. Wilms bedacht hiervoor een innovatief systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. Het screen wordt onzichtbaar weggewerkt in de spouwmuur. De plaats waar isolatie werd weggenomen, wordt opgevuld met een composiet profiel voor een luchtdichte afwerking.
Wil je graag meer informatie over onze zonweringen en de ZipX®Zero? Ga dan langs bij een van onze Wilms-dealers.

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar dienen onze producten voor. Dankzij de diverse soorten zonnescreens verduister je elke ruimte wanneer nodig en reken je steeds op een prettige binnentemperatuur. Nooit meer last van oververhitting of storende zonnestralen in je ogen! De zonweringexperten geven je persoonlijk advies bij een lokale Wilms-verdeler. Maak een afspraak en ga langs!