Geniet van optimaal comfort met zonwering in Tielen

Met de juiste zonwering in Tielen ervaar je een pak meer comfort in je leven. Schaduw, verkoeling en privacy zijn maar enkele voordelen van zonwering. Wilms biedt drie soorten zonweringen en tal van afwerkingsmogelijkheden aan. Zo geniet je in huis van een ideaal klimaat. Onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken ontdekken? Je doet het bij een Wilms-verdeler in je buurt. Welkom!

Voordelen van zonwering in Tielen

Kies je voor zonwering in Tielen, dan mag je rekenen op heel wat bijkomende voordelen. Uiteraard creëer je er in sneltempo schaduw mee, maar er is meer.
  • In de zomermaanden hou je met de zonnescreens van Wilms de warmte buiten, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je verduistert een ruimte op elk mogelijk moment. Dat komt van pas wanneer zonnestralen in je computerscherm schijnen of op de televisie in de woonkamer.
  • Privacy nodig? De screens sluiten je huis af van de buitenwereld met slechts een druk op de knop.
  • Al onze zonnescreens werken met een elektronische aansturing. Er zijn twee opties: een bekabeling met een schakelaar of een draadloze bediening via zender of app voor een ultiem gebruikscomfort.
  • Onze screens zijn insectenwerend. Zo heb jij overdag of ’s nachts geen last van storende beestjes.
Maak je afspraak bij een lokale Wilms-verdeler en ervaar zelf alle voordelen van onze screens.

De afwerking van je zonwering in Tielen

Elk huis heeft een bepaald karakter. Het is bijgevolg logisch dat je jouw zonwering in Tielen wil aanpassen volgens jouw behoeftes. Wil je een stof die verduistert, of liever een die licht doorlaat? Er zijn opties in overvloed! De kleur van het doek doen we passen bij je ramen en rolluiken, zodat je een evenwichtig geheel krijgt. Tot slot kies je nog uit diverse soorten kasttypes en is er een groot aanbod kleuren voor zowel de kast als de geleiders. Dankzij onze eigen lakkerijen worden alle onderdelen gelakt in een kleur van jouw keuze. Zo ben je zeker dat je kwaliteitsvolle zonwering helemaal past bij jouw stijl en woning.

Image

Een geschikte zonwering in Tielen voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je huis in Tielen: opbouw-, inbouw- en voorzetscreens.
  • Opbouwscreens zijn enorm geschikt als je een nieuwbouwwoning zet. Die worden namelijk samen met de ramen in de woning geïnstalleerd als één geheel. Je werkt ze perfect in je interieur weg én het warmteverlies blijft zo beperkt.
  • Bij een renovatie zijn voorzetscreens de ideale oplossing. Hier komt geen kap- en breekwerk aan te pas, want de screens worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd. Bovendien is de kast zo klein dat ze het uitzicht van je huis niet drastisch zal veranderen.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, want je kunt die – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Hiervoor ontwikkelde Wilms een nieuw, innovatief systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. Het screen zit in de spouwmuur onzichtbaar weggewerkt. Op de plaats waar isolatie werd weggenomen, komt een composiet profiel te zitten voor een luchtdichte afwerking.
Kom je graag meer te weten over de ZipX®Zero en onze soorten zonweringen? Je bent welkom bij een Wilms-verdeler in jouw buurt.

Maximaal genieten van de zon én de schaduw, daar willen we met onze producten voor gaan. Dankzij de diverse soorten zonnescreens houd je binnen een comfortabele temperatuur aan en verduister je elke ruimte wanneer nodig. Oververhitting of storende zonnestralen zijn verleden tijd! Bij een Wilms-verdeler krijg je persoonlijk advies van zonweringexperten. Maak je afspraak nu!