Wilms zonwering in Vorselaar creëert schaduw

De juiste zonwering in Vorselaar zorgt voor een pak meer comfort in huis. Schaduw, verkoeling, privacy. Het zijn maar enkele van de vele voordelen. Wilms biedt drie soorten zonweringen en tal van afwerkingsmogelijkheden aan. Zo mag je vertrouwen op een optimaal klimaat in huis. Ga langs bij een lokale Wilms-dealer en ontdek er onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken!

De voordelen van zonwering in Vorselaar

Er gaan heel wat voordelen gepaard met onze zonweringen in Vorselaar. De screens creëren uiteraard in een handomdraai schaduw, maar er zijn nog extra troeven.
  • De zonnescreens van Wilms houden in de zomermaanden de warmte buiten, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je verduistert een ruimte op elk mogelijk moment. Dat is handig wanneer zonnestralen op je computerscherm schijnen of op de televisie in de woonkamer.
  • Heb je nood aan privacy? Je sluit je woning af van de buitenwereld met slechts een druk op de knop.
  • Voor onze zonnescreens kozen we voor een elektronische aansturing. Je kiest tussen een bekabeling met een schakelaar of voor een draadloze bediening via zender of app.
  • De screens zijn insectenwerend. Zo heb je zowel overdag als ’s nachts geen last van hinderlijke beestjes.
Maak je afspraak bij een lokale Wilms-verdeler en ervaar zelf alle voordelen van onze screens.

De afwerking van je zonwering in Vorselaar

Elk huis heeft een bepaald persoonlijkheid. Dat je je zonwering in Vorselaar wil afwerken volgens jouw behoeftes, is dan ook niet meer dan logisch. Wil je een stof die verduistert, of liever een die licht doorlaat? Er zijn talloze opties! De kleur van het doek doen we passen bij je rolluiken en ramen, zodat je een evenwichtig geheel bekomt. Er zijn tot slot nog verscheidene kasttypes en een groot aanbod kleuren voor zowel de kast als de geleiders. Elk onderdeel krijgt een kleur die jij uitkiest dankzij onze eigen lakkerijen. Zo ben je zeker dat je kwaliteitsvolle zonwering helemaal past bij jouw stijl en woning.

Image

Zonnescreens in Vorselaar voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je woning in Vorselaar: voorzet-, inbouw- en opbouwscreens.
  • Opbouwscreens zijn voor een nieuwbouwwoning uiterst geschikt. Samen met de ramen worden ze namelijk als één geheel geplaatst. Je werkt ze zo perfect weg in je interieur én het warmteverlies blijft beperkt.
  • Voorzetscreens zijn de ideale oplossing bij een renovatie. Die worden eenvoudig voor het raam geïnstalleerd, zonder dat er kap- en breekwerk bij komt kijken. De kast is bovendien zo klein dat het uitzicht van je huis er niet drastisch door zal veranderen.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, want die kun je – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Wilms ontwikkelde hiervoor een nieuw, innovatief systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. Het screen wordt onzichtbaar in de spouwmuur weggewerkt. Voor een luchtdichte afwerking wordt de plaats waar isolatie werd weggenomen, opgevuld met een composiet profiel.
Wil je graag meer informatie over onze zonweringen en de ZipX®Zero? Breng dan een bezoek aan de dichtstbijzijnde Wilms-verdeler.

Maximaal genieten van de zon én de schaduw, dat is wat Wilms je garandeert. Dankzij de verschillende soorten zonnescreens verduister je elke ruimte wanneer jij het wil en geniet je van een comfortabele binnentemperatuur. Gedaan met storende zonnestralen in je ogen of oververhitting! Krijg je graag persoonlijk advies? Ga dan langs bij een Wilms-verdeler.