Verduistering en schaduw met zonwering in Westmeerbeek

Het juiste type zonwering in Westmeerbeek maakt je leven een pak gemakkelijker. Schaduw, verkoeling en privacy zijn maar enkele voordelen van zonwering. Wilms heeft drie soorten zonwering en tal van afwerkingsmogelijkheden in het aanbod. Zo geniet je van een optimaal klimaat in huis. Ga langs bij een lokale Wilms-dealer en ontdek er onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken!

Zonnescreens in Westmeerbeek voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je huis in Westmeerbeek: opbouw-, voorzet- en inbouwscreens.
  • Opbouwscreens zijn enorm geschikt voor een nieuwbouwwoning. Die worden namelijk als één geheel in de woning geplaatst, samen met de ramen. Je werkt ze zo perfect weg in je interieur én het warmteverlies blijft beperkt.
  • Bij een renovatie zijn voorzetscreens de ideale oplossing. Die worden voor het raam geïnstalleerd, eenvoudig en zonder kap- en breekwerk. Bovendien is de kast zo klein dat ze het uitzicht van je huis niet drastisch zal veranderen.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, want je kunt die – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Hiervoor bedacht Wilms een innovatief systeem: de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen en de ShutterX® voor inbouwrolluiken. Het screen zit in de spouwmuur onzichtbaar weggewerkt. Een composiet profiel wordt geïnstalleerd op de plaats waar isolatie werd weggenomen, voor een luchtdichte afwerking.
Meer weten over onze soorten zonwering en de ZipX®Zero? Je bent welkom bij een Wilms-verdeler in jouw buurt.

De afwerking van je zonwering in Westmeerbeek

Elk huis en elke bewoner is anders. Je past de zonwering in Westmeerbeek dan ook graag aan volgens jouw behoeftes, dat is niet meer dan logisch. Zoek je een verduisterende stof, of liever een lichtdoorlatende? Er zijn opties in overvloed! De kleur van het doek sluit aan bij je ramen en rolluiken, voor een mooi en evenwichtig geheel. Tot slot zijn er nog verscheidene kasttypes en een groot aanbod voor zowel de geleiders als de kast. Dankzij onze eigen lakkerijen worden alle onderdelen gelakt in een kleur van jouw keuze. Zo past je kwaliteitsvolle zonwering helemaal bij jouw stijl en woning.

Image

Voordelen van zonwering in Westmeerbeek

Onze zonweringen in Westmeerbeek brengen een heleboel voordelen met zich mee. De screens creëren uiteraard in een handomdraai schaduw, maar er zijn nog extra troeven.
  • De zonnescreens van Wilms houden de warmte buiten in de zomermaanden, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je kan elke ruimte verduisteren, op ieder moment. Dat is uitermate nuttig wanneer zonnestralen op je computer- of televisiescherm schijnen.
  • Liever wat privacy? Je sluit je woning af van de buitenwereld met slechts een druk op de knop.
  • Voor onze zonnescreens kozen we voor een elektronische aansturing. Een bekabeling met een schakelaar is mogelijk of (voor het ultieme gebruiksgemak) een draadloze bediening via een zender of app.
  • Hinderlijke beestjes komen er niet in, aangezien onze screens insectenwerend zijn.
Bij een lokale Wilms-verdeler ontdek je alle voordelen van onze screens. Ga langs!

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar zorgen onze producten voor. Dankzij de verschillende soorten zonnescreens geniet je van een aangename binnentemperatuur en verduister je elke ruimte wanneer jij het wil. Geen oververhitting of storende zonnestralen in je ogen meer! Advies op maat van je woning? Maak een afspraak bij een Wilms-verdeler in de buurt.