Zonwering in Zelem voor koelte en schaduw

Met de juiste zonwering in Zelem ervaar je een pak meer comfort in je leven. Schaduw, verkoeling, privacy. Het zijn maar enkele van de vele voordelen. In het aanbod van Wilms vind je drie soorten zonweringen en tal van afwerkingsmogelijkheden. Zo geniet je in huis van een ideaal klimaat. Onze zonweringen, zonneluifels en rolluiken ontdekken? Je doet het bij een Wilms-verdeler in je buurt. Welkom!

De voordelen van zonwering in Zelem

Er gaan heel wat voordelen gepaard met onze zonweringen in Zelem. De screens creëren uiteraard in een handomdraai schaduw, maar er zijn nog extra troeven.
  • In de zomermaanden hou je de warmte buiten met de zonnescreens van Wilms, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Je verduistert elke mogelijke ruimte, wanneer jij dat wil. Dat is uitermate nuttig wanneer zonnestralen op je computer- of televisiescherm schijnen.
  • Liever wat privacy? De screens zorgen voor afzondering van de buitenwereld. En dat met slechts een druk op de knop.
  • Al onze zonnescreens werken met een elektronische aansturing. Maak een keuze tussen een bekabeling met schakelaar of (voor het ultieme gebruiksgemak) een draadloze bediening via een zender of app.
  • Hinderlijke beestjes komen er niet in, aangezien onze screens insectenwerend zijn.
Ga alle voordelen zelf ontdekken bij een Wilms-dealer!

Een zonnescreen in Zelem voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je woning in Zelem: voorzet-, inbouw- en opbouwscreens.
  • Opbouwscreens zijn enorm geschikt als je een nieuwbouwwoning zet. Die worden namelijk samen met de ramen als één geheel in de woning geïnstalleerd. Je werkt ze perfect in je interieur weg én het warmteverlies blijft zo beperkt.
  • Voorzetscreens zijn daarentegen de ideale oplossing wanneer het gaat om een renovatie. Hier komt geen kap- en breekwerk bij kijken, want de screens worden eenvoudig voor het raam geplaatst. Bovendien is de kast zo klein, dat je je geen zorgen hoeft te maken over het uitzicht van je huis.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, want die kun je – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Hiervoor bedacht Wilms een vernieuwend systeem: de ShutterX® voor inbouwrolluiken en de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen. Het screen wordt onzichtbaar in de spouwmuur weggewerkt. Voor een luchtdichte afwerking wordt op de plaats waar isolatie werd weggenomen een composiet profiel geïnstalleerd.
Wil je graag meer informatie over onze zonweringen en de ZipX®Zero? Kom dan naar de showroom van een van onze Wilms-verdelers.

Image

Afwerking op maat voor je zonwering in Zelem

Elk huis is anders. Je werkt de zonwering in Zelem dan ook graag af volgens jouw behoeftes, dat is niet meer dan logisch. Wil je een stof die licht doorlaat, of liever een die verduistert? Er zijn talloze mogelijkheden! De kleur van het doek doen we passen bij je rolluiken en ramen, zodat je een evenwichtig geheel krijgt. Tot slot kies je nog uit diverse soorten kasttypes en is er een groot aanbod kleuren voor zowel de geleiders als de kast. Elk onderdeel wordt gelakt in een kleur die jij kiest dankzij onze eigen lakkerijen. Zo past je kwaliteitsvolle zonwering helemaal bij jouw stijl en woning.

Maximaal genieten van de schaduw én de zon, daar zorgen onze producten voor. Dankzij de verscheidene soorten zonnescreens geniet je van een prettige binnentemperatuur en verduister je elke ruimte wanneer jij het wil. Gedaan met storende zonnestralen in je ogen of oververhitting! De zonweringexperten geven je persoonlijk advies bij een lokale Wilms-verdeler. Maak een afspraak en ga langs!
Gratis magnum prosecco