Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn het renovatieproduct bij uitstek. Woningen zonder rolluiken waarvan het buitenschrijnwerk niet aan vervanging toe is, kunnen dankzij het voorzetsysteem toch makkelijk van rolluiken worden voorzien. Zo installeer je snel en efficiënt extra veiligheid.

Zoals de naam al aangeeft, worden voorzetrolluiken op de gevel voor het raam geplaatst. Een installatie in de dagopening is eveneens mogelijk, maar dan beperk je deels het zicht door de raam en is er minder lichtinval.

Afwerking op maat

Alle voorzetrolluiken van WILMS zijn verkrijgbaar met verschillende types lamellen die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn. De kleur van de kast, de geleiders en de onderlat zijn verkrijgbaar in enkele standaardkleuren, maar een poederlakcoating in een RAL-kleur naar keuze of een structuurlak is eveneens mogelijk. Zo kan je jouw rolluik perfect afstemmen op jouw buitenschrijnwerk. Deze vele afwerkingsmogelijkheden maken dat er in ons aanbod altijd wel een voorzetrolluik is dat naadloos past bij jouw woning.

Bediening

Via een lint, koord, automatische veeras of stang kunnen voorzetrolluiken manueel bediend worden. Tegenwoordig worden de meeste rolluiken echter van een buismotor voorzien. WILMS kiest hier voor slimme motoren die standaard voorzien zijn van een obstakeldetectie en een vorstbeveiliging. Het aansturen van de motor gebeurt door een schakelaar, maar u kan ook kiezen voor optimaal comfort met een draadloze bediening.

Zelfs na het doorbladeren van onze folder niet gevonden wat u zoekt?

Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.

Contacteer ons
Voorzetrolluiken