Net zoals een knikarmscherm laat een vaste terrasoverkapping u toe om ten volle te genieten van uw terras. In tegenstelling tot een knikarmscherm kan een vaste terrasoverkapping ook losstaand worden geplaatst. Dit betekent dat het u toelaat om een terras in het midden van de tuin te overkappen. Nog een voordeel is dat er minder kracht op de draagmuur wordt gezet. Of u nu kiest voor een losstaande overkapping of één die gedeeltelijk aan de muur wordt bevestigd, het gewicht wordt gedragen door de aluminium constructie.

Het nadeel van zo’n vaste terrasoverkapping is uiteraard dat de structuur rondom permanent zichtbaar blijft. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Deze vaste constructie zorgt voor stevigheid en is bijgevolg extra bestand tegen wind. Zo kan u veel langer genieten van uw tuin of terras.

Meer dan kwaliteit

We zouden Wilms ook niet zijn als we enkel maar naar de degelijkheid keken en het design over het hoofd zouden zien. Daarom hebben we als enige in de markt een terrasoverkapping ontwikkeld waarbij er geen dwarsbalken meer zichtbaar zijn in opgerolde toestand. Zo kan u steeds blijven genieten van het mooie uitzicht, zonder een voortdurend in het oog springende balk.

Afwerking op maat

Bij het ontwikkelen van deze vaste terrasoverkapping werd veel aandacht besteed aan de afwerking. Zo kunnen we bijvoorbeeld kappen voorzien om de bevestigingen van de steunpalen weg te steken. Tot slot kan de volledige constructie gelakt worden in een RAL-kleur naar keuze.

meer info
Wenst u nog meer info op maat van uw project?
Bezoek dan onze toonzaal of stel uw specifieke vraag aan één van onze deskundige medewerkers.
Contacteer ons
Terrasoverkapping
op zoek naar inspiratie?
vind uw dealer Bent u op zoek naar de juiste oplossing voor uw situatie?
Vind dan hier uw dichtstbijzijnde Wilms-expert!
Referenties