De specialist voor

rolluiken, zonwering

en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Hoe kunnen we je helpen?

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Geïnteresseerd om één van onze dealers te worden en zo een deel uit te maken van deze familie? Aarzel niet en ontdek onze mogelijkheden!

icon

Rolluiken

Ga voor meerwaarde en energiebesparing.

Ontdek het nu
icon

Zonwering

Laat licht binnen, maar de warmte buiten.

Ontdek het nu
icon

Buitenleven

Verantwoord genieten van de zon.

Ontdek het nu

Op zoek naar inspiratie?

We snappen het, de juiste keuze maken is niet altijd gemakkelijk. Laat je daarom inspireren door onze gerealiseerde projecten. Bekijk onze blog voor leuke tips en nieuwigheden of bezoek één van onze verdelers bij jou in de buurt!

Stijlconfiguratoren en online tools

Simuleer onze producten op jouw gevel of gebruik onze andere tools.

Dankzij onze handige stijlconfiguratoren moet je niet langer je verbeelding gebruiken om het juiste product te kiezen. Je kan op een eenvoudige manier je volledige woning customizen in onze tool en zo het product op maat van jouw woning vinden!

Of ben je op zoek naar een prijsindicatie voor een knikarmscherm? Gebruik dan onze handige online prijsindicator.

Naar stijlconfiguratoren en tools

Schaduwmeesters sinds 1975

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor spaar je aanzienlijke extra kosten uit (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we jou tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Ontdek ons verhaal
Rolluik aan het werk zien?