Comfort en veiligheid met rolluiken in Grotenberge

Een essentieel deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Grotenberge. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Download de brochure en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Grotenberge kopen doe je niet ondoordacht. Eerst wil je het product namelijk zien, voelen, beleven. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, duik eerst eens in onze inspiratiebrochure. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Grotenberge.

De verschillende soorten rolluiken in Grotenberge

In onze brochure kan je terecht voor inspiratie omtrent drie soorten rolluiken in Grotenberge: inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je kan ze eenvoudig voor de ramen plaatsen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Hierdoor wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niets van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er een keerzijde aan inbouwrolluiken verbonden. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Grotenberge

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Waar de kast komt te zitten nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® opgevuld met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen efficiënt op, zodat jij energie bespaart.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Grotenberge

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden altijd 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Grotenberge die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download onze online brochure en bekijk alle voordelen van onze rolluiken!
Gratis magnum prosecco