Rolluiken in Halle-Booienhoven voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Halle-Booienhoven maken van je woning een fundamenteel deel uit. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Halle-Booienhoven

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggehaalde stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Je rolluiken in Halle-Booienhoven kopen doe je niet ondoordacht. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Je doet het in het Wilms Experience Center of bij de lokale verdelers. Maar grasduin eerst eens door onze inspiratiebrochure voor je naar de showroom trekt. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Halle-Booienhoven op je afkomen.
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Halle-Booienhoven

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • De rolluikkasten
  • De geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.

De verschillende soorten rolluiken in Halle-Booienhoven

Je vindt in onze brochure de drie soorten rolluiken in Halle-Booienhoven terug: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download snel de brochure!
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, comfort en verkoeling. Voor elke woning vinden we een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Halle-Booienhoven die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!
Gratis magnum prosecco