Je zonnescherm in Halle-Booienhoven, een upgrade voor je buitenleven

Een zonneluifel in Halle-Booienhoven is de ideale oplossing voor jouw buitenleven. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Maar bij voorkeur wel op een plekje dat veilig en schaduwrijk is. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Download alvast de brochure voor een blik op ons aanbod!

Het voordeel van een zonnescherm in Halle-Booienhoven

Je geniet dankzij je zonnescherm in Halle-Booienhoven meer en langer van je tuin en terras. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel wel of niet zichtbaar is, bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Download nu de brochure over onze zonneluifels in Halle-Booienhoven en droom alvast even weg bij alle mogelijkheden.

Onze types zonneluifels in Halle-Booienhoven

Het aanbod zonneluifels van Wilms bestaat uit drie types. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • Voor de kast en voorprofielen van de 700LX kozen we voor een scherp, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Halle-Booienhoven creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X ziet er net hetzelfde uit als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven, is er ook nog de 500X.
Ben je van plan een zonneluifel te kopen, maar weet je nog niet welke het meest geschikt is? Blader door onze brochure voor inspiratie.

Image

Inspiratie opdoen voor je zonneluifel in Halle-Booienhoven

Een zonneluifel in Halle-Booienhoven kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Welk type? Zwart, of toch eerder wit? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Alle nodige informatie vind je in onze brochures. Je krijgt er een antwoord op je vragen en ontdekt er ons productaanbod. Download hier de brochure en geef je buitenleven een upgrade!

Maximaal genieten van de zon op je terras en in de tuin? Met de Wilms zonneschermen doe je dat volledig zorgeloos. Van schadelijke uv-stralen heb je namelijk geen last meer. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Halle-Booienhoven. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Bekijk ons aanbod zonneluifels, zonweringen en rolluiken, download de brochure!