Rolluiken in Halle-Booienhoven voor comfort en veiligheid

Je rolluiken in Halle-Booienhoven maken van je woning een niet weg te denken onderdeel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Halle-Booienhoven

In de brochure vind je drie soorten rolluiken in Halle-Booienhoven: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn de geschikte keuze wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor klassieke rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Brochure hier downloaden!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Halle-Booienhoven

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • Geleiders
We vervaardigen onze onderdelen uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Halle-Booienhoven

Traditionele inbouwrolluiken zijn vrijwel nooit luchtdicht, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Halle-Booienhoven kopen doe je niet ondoordacht. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Bij onze verdelers of in het Wilms Experience Center is het allemaal mogelijk. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het is de manier bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te leren kennen. Download hier de brochure en droom lekker weg bij alle mogelijke opties voor je nieuwe rolluiken in Halle-Booienhoven.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Halle-Booienhoven die helemaal passen bij jouw noden. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!