Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Hechtel

Je rolluiken in Hechtel maken essentieel deel uit van je woning. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms hebben al meer dan 45 jaar ervaring op de teller staan. Zij weten perfect wat het geschikte rolluik is voor je woning. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en bezoek de showroom van een Wilms-verdeler.

De verschillende soorten rolluiken in Hechtel

Bij de Wilms-dealers vind je drie soorten rolluiken in Hechtel: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen werk je naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch brengen inbouwrolluiken een minpuntje met zich mee. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Breng een bezoek aan een Wilms-verdeler in je buurt voor advies op maat!

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Hechtel

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Dat betreft onder andere:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Hechtel

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast zit. De ShutterX® vult dit weggehaalde stuk isolatie op met een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Je rolluiken in Hechtel kopen doe je niet ondoordacht. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Je doet het bij de Wilms-verdelers. Je vindt er de drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen. Bovendien zijn onze schaduwmeesters aanwezig om je persoonlijk advies te geven en kan je er onze rolluiken zelf uittesten. Maak nu je afspraak bij een lokale verdeler en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Hechtel.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kasttype, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Hechtel die helemaal passen bij jouw behoeftes. Leg op voorhand een afspraak vast bij een Wilms-dealer en vertrouw op het advies van experten.