Ontdek de innovatieve rolluiken van Wilms in Hechtel

Je rolluiken in Hechtel maken cruciaal deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. Al meer dan 45 jaar helpen de schaduwmeesters van Wilms je om het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en ga langs bij een lokale Wilms-dealer.

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Hechtel

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. De ShutterX® plaatst in dit weggenomen stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen op een zeer efficiënte manier op, waardoor jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Hechtel

Je vindt bij onze verdelers drie soorten rolluiken in Hechtel: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken kan je daarentegen naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Krijg je graag persoonlijk advies? Dan ben je welkom bij een lokale Wilms-verdeler!
Image

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Hechtel

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Elk onderdeel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.

Test onze rolluiken uit bij een verdeler in je buurt

Je rolluiken in Hechtel kopen doe je niet zomaar. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Dat kan allemaal bij onze Wilms-dealers. Het is de ideale plek om onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen te ontdekken. Test onze rolluiken naar hartenlust zelf uit en reken op het advies van onze schaduwmeesters. Beleef zelf de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Hechtel. Maak vooraf je afspraak bij een verdeler!
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Hechtel die helemaal passen bij jouw noden. Leg op voorhand een afspraak vast bij een Wilms-dealer en vertrouw op het advies van experten.