Puur genieten met een zonnescherm in Hechtel

Verrijk jouw buitenleven in Hechtel met een zonneluifel. Want wanneer de zon verschijnt, is het logisch dat je er maximaal van wil genieten. Een veilig, schaduwrijk plekje is hiervoor de ideale keuze. En hiervoor zijn onze zonneluifels precies wat je nodig hebt. Bezoek een verdeler in je buurt en ontdek het assortiment met je eigen ogen!

Kies uit drie types zonneluifels in Hechtel

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Alle drie getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX gooit de traditionele ronde vormen van de kast en voorprofielen overboord en gaat voor een scherp, recht ontwerp. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Hechtel zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • De 700X is gelijk aan de 700LX, maar dan zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Is het lastig om te kiezen uit onze zonneluifels in Hechtel voor jouw woning? Dat snappen we. Maar geen zorgen! Onze lokale verdelers beantwoorden graag al je vragen hun showrooms.

De vele voordelen van een zonnescherm in Hechtel

Dankzij het zonnescherm in Hechtel geniet je langer en meer van je tuin en terras. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Jij bepaalt wanneer je zonneluifel zichtbaar is en wanneer niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt de kou minder vlug door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Ga langs bij één van onze verdelers en beleef zelf het comfort van een zonnescherm.
Image

Je zonnescherm in Hechtel uittesten? Bij onze verdelers!

Een zonneluifel in Hechtel kiezen voor je woning, daar denk je goed over na. Welk type? Zwart, of toch eerder wit? Welke soorten bediening zijn er? Kom naar de showroom van een lokale WIlms-verdeler en krijg een antwoord op al je vragen. Je kan er zelf onze zonneluifels uittesten, bladeren door het aanbod kleurstalen en advies vragen aan de experten. Maak dan vooraf een afspraak voor de beste service.
Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Geen zorgen over gevaarlijke uv-stralen. Je schuift de zonneluifel in Hechtel met één druk op de knop uit, waardoor je vlug schaduw tevoorschijn tovert. Het is de elegante oplossing die enkel zichtbaar is wanneer jij dat wil. Kom alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken ontdekken in de showroom van onze lokale verdelers.