Puur genieten met een zonnescherm in Hechtel

Maak jouw buitenleven in Hechtel compleet met een zonneluifel. Zodra de zon verschijnt, wil je vanzelfsprekend maximaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Kom het assortiment zelf beleven bij een verdeler in je buurt!

De voordelen van een zonnescherm in Hechtel

Dankzij je zonnescherm in Hechtel geniet je meer en langer van je tuin en terras. Met zo'n scherm mag je rekenen op heel wat voordelen.
  • Of je zonneluifel zichtbaar is of niet, dat bepaal je volledig zelf. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je creëert gemakkelijk een schaduwrijke plek bij felle zonneschijn. Zo kunnen je kinderen veilig buitenspelen en geniet jij van een middagje ontspannen op het terras.
  • Door het scherm voel je de kou minder snel, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Ga het comfort van een zonnescherm zelf beleven bij een Wilms-verdeler in de buurt!

Onze types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in de aanbieding. Het design van deze drie is strak en getuigt van echte spitstechnologie:
  • Geen klassieke ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Een ideaal design dat past bij zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl. Landelijk, rustiek, modern of strak. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Hechtel.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Geen idee welk type zonneluifel in Hechtel geschikt is voor jouw woning? Maak je daar maar geen zorgen over! Je kan terecht bij een verdeler in je buurt voor al je vragen.
Image

Test je zonneluifel in Hechtel bij onze verdelers

Een zonneluifel voor je woning in Hechtel uitkiezen, doe je niet zomaar. Welk type past het best bij je huis? Zwart, of toch eerder wit? Hoe kan je de luifel bedienen? Je krijgt een antwoord op al je vragen in de showroom van een van onze verdelers. Ter plekke test je onze zonneluifels uit, bekijk je de mogelijke kleurafwerking en vraag je advies aan de experten. Plan voor de beste service vooraf je afspraak in.
Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Over gevaarlijke uv-stralen hoef je je geen zorgen te maken. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Hechtel. Het vormt een elegante oplossing, die zichtbaar is enkel wanneer jij het wil. Breng een bezoek aan de showroom van één van onze verdelers en ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.