Puur genieten met een zonnescherm in Hechtel

Een zonneluifel in Hechtel: dé ideale oplossing voor je buitenleven. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Maar dan wel op een plek die veiligheid en schaduw biedt. De zonneluifels van Wilms bieden je de ideale oplossing. Ervaar ons assortiment zelf en ga langs bij een van onze dealers!

Het voordeel van een zonnescherm in Hechtel

Je geniet dankzij je zonnescherm in Hechtel meer en langer van je terras en tuin. Je mag dan ook rekenen op heel wat voordelen.
  • Wanneer je zonneluifel zichtbaar is, is volledig jouw keuze. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een app of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Je kinderen spelen zo veilig buiten en jij brengt probleemloos een namiddag door op het terras.
  • ’s Avonds blijf je langer buiten zitten, want je voelt de kou minder vlug door het scherm.
Breng een bezoek aan een van onze lokale verdeler en ervaar zelf het comfort van een zonnescherm.

Je zonneluifel in Hechtel uittesten bij een verdeler

De geschikte zonneluifel voor je woning in Hechtel vinden, is geen makkelijke taak. Welk type? Zwart of wit? Hoe bedien je de luifel? Bij onze lokale Wilms-verdelers krijg je op al je vragen een antwoord. Je kan er ter plekke onze zonneluifels uittesten, de beschikbare kleurafwerking bekijken en advies vragen aan de experten. Voor de beste service maak je vooraf best een afspraak.
Image

Onze types zonneluifels

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. De ontwikkeling ervan ging gepaard met een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht ontwerp in plaats van de traditionele ronde vormen. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl is dit een ideaal design. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Hechtel creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft alle kenmerken van de 700LX, maar geen ledverlichting.
  • Een zonneluifel voor een klein of middelgroot terras? Daar is de 500X perfect voor.
Heb je geen idee welk type zonneluifel in Hechtel past bij jouw woning? Geen zorgen! Kom met al je vragen naar de showroom van een van onze verdelers. Ze helpen je graag verder.
Zin om te genieten van je tuin en terras, in een stralende zon? Dat doe je volledig zorgeloos met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Hechtel uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Het is een elegante oplossing, want jij kiest wanneer het scherm zichtbaar is. Kom langs in de showroom van één van onze verdelers en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.