Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Helchteren

Je rolluiken in Helchteren zijn een essentieel deel van je woning. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms helpen je al meer dan 45 jaar om het geschikte rolluik te vinden. Bezoek een Wilms-verdeler en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Rolluiken kopen in Helchteren? Dat doe je niet zomaar. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Dat is mogelijk bij de dealers van Wilms. Je krijgt er de mogelijkheid om je te verdiepen in onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Onze schaduwmeesters staan je bij met advies terwijl jij naar hartenlust de rolluiken uitprobeert. Beleef zelf de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Helchteren. Maak vooraf je afspraak bij een verdeler!

De verschillende soorten rolluiken in Helchteren

Onze verdelers hebben drie soorten rolluiken in Helchteren in het aanbod: opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Liever niet te veel breek- en kapwerk? Dan zijn voorzetrolluiken de ideale keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken gaan daarentegen naadloos op in je interieur. Afhankelijk van de montage is er slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je liever helemaal niks van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Onze lokale Wilms-verdelers helpen je graag verder met advies op maat. Maak nu je afspraak!
Image

De ShutterX®: innoverende inbouwrolluiken in Helchteren

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst in dit weggehaalde stuk isolatie een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo wordt een bouwknoop vermeden. Doordat het systeem bovendien efficiënt temperatuurverschillen opvangt, bespaar jij energie.

De afwerking van je rolluik in Helchteren

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de assemblage tot het transport. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. We vinden voor elke woning een geschikte rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft lamellen, kleuren, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Helchteren die helemaal passen bij jouw noden. Leg op voorhand een afspraak vast bij een Wilms-dealer en vertrouw op het advies van experten.