Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Helchteren

Een cruciaal deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Helchteren. Ze verbeteren bijvoorbeeld de nachtrust, geven je een gevoel van geborgenheid en rust of stralen veiligheid uit. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en breng een bezoek aan de showroom van een Wilms-dealer.

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Helchteren

Het productieproces van de Wilms-producten vindt plaats op Belgische bodem, in eigen beheer. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat onder andere over:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
Voor onze onderdelen maken we enkel gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Helchteren

Er treedt bij traditionele inbouwrolluiken warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk isolatie weg op de plaats waar de kast komt te zitten. In dit weggenomen stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

Kom onze rolluiken ervaren bij een lokale Wilms-verdeler

Wanneer je nieuwe rolluiken koopt in Helchteren, doe je dat niet ondoordacht. Je wil het product eerst kunnen zien, voelen en beleven natuurlijk. Het kan bij de Wilms-dealers. Kom er onze drie soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, het kleurenaanbod en de gebruikte materialen ontdekken. Bovendien test je de rolluiken er naar hartenlust uit, terwijl je al je vragen kan stellen aan onze schaduwmeesters. Kom de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Helchteren zelf beleven in de toonzaal van één van onze verdelers. Maak snel je afspraak!

De verschillende soorten rolluiken in Helchteren

De Wilms-dealers hebben drie soorten rolluiken in Helchteren in het aanbod: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat gepaard gaat met warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Graag advies op maat? Ga dan langs bij een lokale Wilms-verdeler.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Voor elke woning bestaat er een geschikt rolluik. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kleuren, lamellen, kasttype en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Helchteren die helemaal passen bij jouw behoeftes. Maak op voorhand een afspraak en laat je in de showroom van een Wilms-verdeler persoonlijk adviseren.
Gratis magnum prosecco