Een zonnescherm in Helchteren? Veilig relaxen in de zon

Maak jouw buitenleven in Helchteren compleet met een zonneluifel. Want als de zon laat zich zien, en dan wil je natuurlijk optimaal van het buiten zijn genieten. Maar dan wel liefst ergens waar het veilig en schaduwrijk is. En daar zijn de zonneluifels van Wilms perfect voor. Ervaar ons assortiment zelf en ga langs bij een van onze dealers!

De voordelen van een zonnescherm in Helchteren

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Helchteren. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een domoticasysteem, een afstandsbediening of een app, met slechts één druk op de knop komt het scherm tevoorschijn.
  • Je bent optimaal beschermd tegen felle zonnestralen. Zo spelen je kinderen veilig buiten en breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras.
  • Je voelt door het scherm de kou minder vlug, waardoor je ’s avonds langer geniet van een avondje met vrienden of familie op het terras.
Ervaar zelf het comfort van een zonnescherm en ga langs bij een lokale verdeler.

Onze drie types zonneluifels

Bij Wilms vind je drie types zonneluifels terug in het aanbod. Stuk voor stuk getuigen ze van een sterk staaltje spitstechnologie en een strak design:
  • De kast en voorprofielen van de 700LX hebben een scherp, recht design in plaats van de traditionele ronde vormen. Of je nu een renovatie- of nieuwbouwwoning hebt, dit design is ideaal voor elke stijl. Van rustiek en landelijk tot strak en modern. Bovendien zorgt de ingebouwde ledverlichting voor een gezellige sfeer onder het zonnescherm in Helchteren.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • Er is ook nog de 500X voor kleine of middelgrote terrassen.
Geen idee welke zonneluifel in Helchteren het beste bij jouw woning past? Geen zorgen! Onze lokale verdelers beantwoorden graag al je vragen hun showrooms.
Image

Je zonnescherm in Helchteren uittesten? Bij onze verdelers!

Een zonneluifel in Helchteren kiezen, dat doe je niet ondoordacht. Wat is het beste model? Zwart of wit? Hoe kan je de luifel bedienen? Met al je vragen ben je welkom in de toonzaal van één van de Wilms-verdelers. Je kan er de drie types zonneluifels zelf uitproberen, bladeren door de beschikbare kleurafwerkingen en bovenal reken je er op het advies van de experten. Boek voor de beste service vooraf een afspraak.
Genieten van je tuin en terras bij een stralende zon? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. Je bent namelijk beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Helchteren uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Ontdek alle voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken in de showroom van een lokale Wilms-verdeler.