Een zonnescherm in Helchteren? Veilig relaxen in de zon

Op zoek naar de ideale oplossing voor je buitenleven? Kies voor een zonneluifel in Helchteren! Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Al doe je dat het liefst op een veilig, schaduwrijk schuilplekje. En dat is precies wat de zonneluifels van Wilms je bieden. Kom ons assortiment met eigen ogen bekijken bij de dichtstbijzijnde verdeler!

De vele voordelen van een zonnescherm in Helchteren

Je geniet meer en langer van je tuin en terras dankzij een zonnescherm in Helchteren. Het brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee.
  • Jij kiest zelf of je zonneluifel zichtbaar is of niet. Of je nu kiest voor een afstandsbediening, een domoticasysteem of een app, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Wanneer de zon fel schijnt, creëer je vlug en gemakkelijk schaduw. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Je voelt de kou minder snel door het scherm, waardoor je ’s avonds langer buiten blijft zitten.
Ga naar een verdeler in je buurt om het comfort van een zonnescherm zelf te ontdekken!

Kies uit drie types zonneluifels

Bij Wilms zijn er drie types zonneluifels beschikbaar. Ze zijn alle drie ontwikkeld vanuit een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • Geen traditionele ronde vormen meer bij de 700LX, maar wel een scherp en recht ontwerp. Een ideaal design voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen in elke stijl, van landelijk en rustiek tot modern en strak. De ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Helchteren zorgt trouwens elke keer voor een gezellige sfeer.
  • Alle kenmerken van de 700LX komen ook terug in de 700X, behalve de ledverlichting.
  • De 500X is nog een ander type zonneluifel om je klein of middelgroot terras een upgrade te geven.
Is het lastig om te kiezen uit onze zonneluifels in Helchteren voor jouw woning? Niks om je zorgen over te maken! De verdeler in je buurt beantwoordt graag al je vragen.
Image

Je zonneluifel in Helchteren uittesten bij een verdeler

De geschikte zonneluifel voor je woning in Helchteren vinden, is geen makkelijke taak. Welk type past het best bij je huis? Zwart, of toch eerder wit? Welke bedieningsmogelijkheden zijn er? Bij onze lokale Wilms-verdelers krijg je op al je vragen een antwoord. Ter plekke test je onze zonneluifels uit, bekijk je de mogelijke kleurafwerking en vraag je advies aan de experten. Leg dan vooraf een afspraak vast voor de beste service.
In de zomer maximaal gebruik maken van je tuin en terras? Dat kan nu ook veilig met de zonneschermen van Wilms. De luifel beschermt namelijk tegen schadelijke uv-stralen. Om de zonneluifel in Helchteren uit te schuiven en zo schaduw te creëren, heb je slechts één druk op de knop nodig. Jij bepaalt wanneer het scherm zichtbaar is, wat het een elegante oplossing maakt. Kom langs in de showroom van één van onze verdelers en ontdek zelf het comfort van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken.