Reken voor je rolluiken in Wortegem-Petegem op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Wortegem-Petegem maken van je woning een niet weg te denken deel uit. Ze stralen bijvoorbeeld veiligheid en bescherming, helpen je beter slapen of doen je geborgen voelen. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Verken alvast online ons aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en download de brochure.

De verschillende soorten rolluiken in Wortegem-Petegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Wortegem-Petegem: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Heb je geen zin in veel breek- en kapwerk, dan zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen gaan naadloos op in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast aan de buitenzijde zichtbaar, afhankelijk van de montage. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer de rolluiken gesloten zijn.
  • Wil je liever helemaal niks zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch hebben inbouwrolluiken een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. We ontwikkelden daarom de ShutterX®, een innovatief type inbouwrolluik dat zorgt voor een luchtdicht systeem.
Download nu de brochure!

De afwerking van je rolluik in Wortegem-Petegem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • De rolluikkasten
  • Geleiders
Onze onderdelen zijn gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen poeder- en natlakkerij.
Image

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Wortegem-Petegem? Dat doe je niet zomaar. Uiteraard wil je het product eerst zien, voelen, beleven. Onze schaduwmeesters in het Wilms Experience Center of de lokale dealers maken het mogelijk. Maar duik eerst eens in onze inspiratiebrochure vooraleer je naar de showroom gaat. Het is de ideale manier om alvast kennis te maken met onze soorten rolluiken, de mogelijke bedieningen, kleurstalen en de gebruikte materialen. Download op voorhand de brochure en laat alle mogelijke opties voor je rolluiken in Wortegem-Petegem op je afkomen.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Wortegem-Petegem

Bij klassieke inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Ze nemen op de plaats waar de kast komt te zitten namelijk isolatie weg. De ShutterX® plaatst een composiet profiel in dit weggenomen stuk isolatie, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Hierdoor wordt een bouwknoop uit de weg gegaan. Bovendien vangt het systeem temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.
De Wilms-rolluiken bezorgen je comfort, verkoeling en veiligheid. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, lamellen, bedieningssystemen en kleuren kan jij rolluiken kopen in Wortegem-Petegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Download de online brochure en doe op voorhand wat inspiratie op!