Reken voor je rolluiken in Wortegem-Petegem op onze schaduwmeesters

Een essentieel deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Wortegem-Petegem. Ze stralen veiligheid uit, geven je een geborgen gevoel en verbeteren de nachtrust. De schaduwmeesters van Wilms staan al meer dan 45 jaar voor je klaar om het geschikte rolluik vinden. Download de brochure om het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen te ontdekken.

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wortegem-Petegem

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden ook 100% op maat gemaakt, zodat ze maximaal inspelen op jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • De lamellen
  • Rolluikkasten
  • Geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. We leveren tot slot snel maatwerk aan door onze eigen nat- en poederlakkerij.

Doe inspiratie op voor je rolluiken

Rolluiken kopen in Wortegem-Petegem, daar begin je niet zomaar aan. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Dat kan in het Wilms Experience Center of bij een lokale verdeler. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Je ontdekt er alvast onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, kleurstalen en de materialen. Laat je op voorhand inspireren door alle mogelijkheden voor je rolluiken in Wortegem-Petegem. Download hier de brochure!
Image

De verschillende soorten rolluiken in Wortegem-Petegem

In de brochure doe je inspiratie op over onze drie soorten rolluiken in Wortegem-Petegem: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor het niet nodig is om de binnenmuur te perforeren. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je liever helemaal niets zien van je rolluiken, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch worden inbouwrolluiken geassocieerd met een minpuntje. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor traditionele inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Brochure hier downloaden!

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Wortegem-Petegem

Het is vrijwel onmogelijk om klassieke inbouwrolluiken luchtdicht te maken, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. In dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® een composiet profiel geplaatst, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je veiligheid, verkoeling en comfort. Er bestaat een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wortegem-Petegem die helemaal passen bij jouw behoeftes. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!