Reken voor je rolluiken in Wortegem-Petegem op onze schaduwmeesters

Je rolluiken in Wortegem-Petegem maken essentieel deel uit van je woning. Ze stralen veiligheid uit, helpen je bij een betere nachtrust of bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. De schaduwmeesters van Wilms zitten al meer dan 45 jaar in het vak en zijn zo de uitgelezen partij om voor jou het geschikte rolluik te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen. Download nu de brochure!

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Wortegem-Petegem

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat die vrijwel onmogelijk luchtdicht kunnen worden gemaakt. Ze nemen namelijk op de plaats waar de kast zit isolatie weg. De ShutterX® vervangt dit weggehaalde stuk isolatie door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Er is zo geen sprake van een bouwknoop. Het systeem vangt bovendien temperatuurverschillen doeltreffend op, zodat jij energie bespaart.

De verschillende soorten rolluiken in Wortegem-Petegem

In de inspiratiebrochure staan onze drie soorten rolluiken in Wortegem-Petegem: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur nodig is. Het energiepeil van je woning wordt hierdoor niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds een vliegenraam tegen het raam kan plaatsen, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zit je goed met inbouwrolluiken. Toch komt er een minpuntje kijken bij inbouwrolluiken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat zorgt voor warmteverlies. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een esthetisch en energiezuinig alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Download de brochure!
Image

Afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Wortegem-Petegem

Wilms heeft het productieproces volledig in eigen handen, van de extrusie en confectie tot het transport. Naast de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat onder andere over:
  • De lamellen
  • De rolluikkast
  • De geleiders
We maken voor onze onderdelen gebruik van aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

Inspiratie voor je rolluiken

Je rolluiken in Wortegem-Petegem kopen doe je niet zomaar. Je wil het product ongetwijfeld eerst eens zien en uittesten. Dat is mogelijk in het Wilms Experience Center of bij de plaatselijke dealers. Maar voor je naar de showroom gaat, is het een goed idee om al eens in onze inspiratiebrochure te duiken. Het geeft je de mogelijkheid je alvast te verdiepen in onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en de materialen. Download nu de brochure en verken op voorhand alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Wortegem-Petegem.
De Wilms-rolluiken bieden je verkoeling, veiligheid en comfort. Voor elke woning is er een geschikt rolluik. En met de veelvuldige keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Wortegem-Petegem die helemaal passen bij jouw noden. Bekijk alle voordelen van onze rolluiken in de online brochure. Download ‘m nu!