Comfortabel genieten met een zonneluifel in Wortegem-Petegem

Verrijk jouw buitenleven in Wortegem-Petegem met een zonneluifel. Want het verschijnen van de zon vraagt om maximaal genieten natuurlijk! Al gebeurt dat bij voorkeur wel op een plek met voldoende schaduw. De zonneluifels van Wilms bieden je de perfecte oplossing. Neem alvast een kijkje in ons aanbod. Download de brochure!

De vele voordelen van een zonnescherm in Wortegem-Petegem

Dankzij je zonnescherm in Wortegem-Petegem geniet je meer en langer van je terras en tuin. Zo'n scherm heeft dan ook heel wat voordelen.
  • Jij beslist wanneer je zonneluifel zichtbaar is. Of je nu kiest voor een app, een domoticasysteem of een afstandsbediening, met slechts één druk op de knop rolt het scherm uit.
  • Je bent zeker van een optimale bescherming tegen de zon. Zo breng jij zorgeloos een namiddag door op het terras en spelen je kinderen veilig buiten.
  • Door het scherm voel je de kou minder vlug, waardoor je er je avonden mee verlengt.
Download nu de brochure en droom alvast weg bij de beschikbare zonneluifels voor jouw terras in Wortegem-Petegem.

Onze types zonneluifels in Wortegem-Petegem

Wilms heeft drie types zonneluifels in het aanbod. Ze getuigen van een sterk staaltje spitstechnologie in een strak design:
  • De 700LX heeft een scherp, recht design in plaats van een klassieke afgeronde vorm. Dit design past perfect bij elke renovatie- of nieuwbouwwoning, of die nu landelijk en rustiek of modern en strak is. Met de ingebouwde ledverlichting onder je zonnescherm in Wortegem-Petegem creëer je bovendien telkens een gezellige sfeer.
  • De 700X heeft net dezelfde kenmerken als de 700LX, alleen zonder ledverlichting.
  • Voor kleine of middelgrote terrassen is er ook nog de 500X.
Graag een zonneluifel aanschaffen, maar geen idee welke geschikt is? Doe gerust wat inspiratie op in onze brochure. Download ‘m nu!

Image

Doe inspiratie op voor je zonneluifel in Wortegem-Petegem

Een zonneluifel voor je woning in Wortegem-Petegem kiezen, is geen eenvoudige opgave. Welk model is het meest geschikt? Wit of toch eerder zwart? Hoe bedien je de luifel en welke mogelijkheden zijn er voor sfeerverlichting? Onze brochure over zonneluifels verschaft je alle nodige informatie. Je vindt er een antwoord op de meest voorkomende vragen en bladert er door ons aanbod. Ontdek de mogelijkheden voor jouw buitenleven. Download hier de brochure!

Wil je maximaal genieten van de zon, je tuin en terras? Met de zonneschermen van Wilms kan dat nu ook veilig. De luifel beschermt namelijk tegen gevaarlijke uv-stralen. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om schaduw te creëren met je zonneluifel in Wortegem-Petegem. Het is een elegante oplossing, waar jij de volledig controle over hebt. Ontdek de voordelen van onze zonneluifels, zonweringen en rolluiken en download snel de brochure!