Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Zandhoven

Je rolluiken in Zandhoven maken van je woning een elementair deel uit. Ze helpen je bij een betere nachtrust, stralen veiligheid uit en bieden je een gevoel van geborgenheid en rust. Al meer dan 45 jaar staan de schaduwmeesters van Wilms voor je klaar om het geschikte rolluik te vinden. Breng een bezoek aan een Wilms-dealer en ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen.

De afwerking van je rolluik in Zandhoven

Het productieproces van de Wilms-producten gebeurt in eigen beheer op Belgische bodem. Net zoals de rolluiken worden ook de afwerkingsmogelijkheden op maat gemaakt, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen. Dat gaat bijvoorbeeld over:
  • Lamellen
  • Rolluikkasten
  • De geleiders
Alle onderdelen worden bij ons gemaakt uit aluminium of pvc. We leveren tot slot maatwerk dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij.

De ShutterX®: innovatieve rolluiken in Zandhoven

Bij traditionele inbouwrolluiken treedt er warmteverlies op, omdat het luchtdicht maken ervan vrijwel onmogelijk is. Op de plaats waar de kast zit, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Zo is er geen sprake van een bouwknoop. Bovendien bespaar jij energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
Image

Ervaar onze rolluiken bij een dealer in de buurt

Wil je nieuwe rolluiken kopen in Zandhoven? Dan begin je daar niet zomaar aan. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Bij onze verdelers is het allemaal mogelijk. Het is de plek bij uitstek om onze soorten rolluiken, bedieningsmogelijkheden, kleuren en materialen te ontdekken. Onze schaduwmeesters staan je bij met advies terwijl jij naar hartenlust de rolluiken uitprobeert. Kom naar de showroom van een van onze verdelers en ontdek alle opties voor jouw nieuwe rolluiken in Zandhoven. Maak je afspraak nu!

De verschillende soorten rolluiken in Zandhoven

In het aanbod van de Wilms-verdelers vind je drie soorten rolluiken in Zandhoven: opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken.
  • Voorzetrolluiken zijn ideaal als je breek- en kapwerk wil vermijden. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, zodat er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Zo wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken werk je daarentegen naadloos weg in je interieur. Er is slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar aan de buitenzijde, afhankelijk van de montage. Ze zijn bovendien zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kunt plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Zie je je rolluiken liever helemaal niet, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch is er aan inbouwrolluiken een keerzijde verbonden. Het is namelijk bijna onmogelijk om ze volledig luchtdicht te maken, wat met warmteverlies gepaard gaat. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig en esthetisch alternatief voor klassieke inbouwrolluiken dat volgens een luchtdicht systeem werkt.
Onze lokale Wilms-verdelers helpen je graag verder met advies op maat. Maak nu je afspraak!
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, veiligheid en verkoeling. Er is een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden wat betreft kasttype, kleuren, lamellen en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zandhoven die helemaal passen bij jouw noden. Plan een afspraak in op voorhand voor het persoonlijk advies van een lokale WIlms-verdeler.