Innovatie en kwaliteit met Wilms rolluiken in Zandhoven

Een cruciaal deel van je woning? Dat zijn je rolluiken in Zandhoven. Ze stralen veiligheid en bescherming uit, geven je een gevoel van geborgenheid en helpen je beter slapen. Al meer dan 45 jaar zitten onze schaduwmeesters in het vak. Dat maakt van hen de uitgelezen partij om de perfecte rolluiken voor jou te vinden. Ontdek het aanbod rolluiken, zonweringen en zonneschermen en ga langs bij een lokale Wilms-dealer.

De verschillende soorten rolluiken in Zandhoven

De Wilms-dealers hebben drie soorten rolluiken in Zandhoven in het aanbod: voorzetrolluiken, opbouwrolluiken en inbouwrolluiken.
  • Wanneer je breek- en kapwerk wil vermijden, zijn voorzetrolluiken de geschikte keuze. Je plaatst ze eenvoudig voor de ramen, waardoor er geen perforatie van de binnenmuur plaatsvindt. Op die manier wordt het energiepeil van je woning niet beïnvloed.
  • Opbouwrolluiken daarentegen kan je naadloos wegwerken in je interieur. Afhankelijk van de montage is er aan de buitenzijde slechts een klein stukje van de voorplaat van de kast zichtbaar. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat je nog steeds vliegenramen kan plaatsen tegen het raam, zelfs wanneer het rolluik gesloten is.
  • Wil je je rolluiken liever helemaal niet zien, dan zijn inbouwrolluiken een geschikte optie. Toch komt er bij inbouwrolluiken een minpuntje kijken. Het lukt namelijk niet om ze volledig luchtdicht te maken, wat voor warmteverlies zorgt. Daarom ontwikkelden we de ShutterX®, een energiezuinig alternatief voor traditionele rolluiken dat werkt volgens een luchtdicht systeem.
Ga langs bij een Wilms-dealer in je buurt voor persoonlijk advies!

Ervaar onze rolluiken bij een dealer in de buurt

Rolluiken kopen in Zandhoven? Dat doe je niet zomaar. Misschien wil je het product wel liever eerst zien en uittesten. Bij onze verdelers is het allemaal mogelijk. Het is de ideale plek om onze drie soorten rolluiken, de bedieningsmogelijkheden, de kleuren en materialen te ontdekken. Test onze rolluiken naar hartenlust zelf uit en reken op het advies van onze schaduwmeesters. Beleef zelf de mogelijkheden van je nieuwe rolluiken in Zandhoven. Maak vooraf je afspraak bij een verdeler!
Image

De afwerkingsmogelijkheden van je rolluik in Zandhoven

Wilms voert het productieproces volledig uit in eigen beheer op Belgische bodem. De afwerkingsmogelijkheden worden bovendien ook 100% op maat gemaakt. Dat betreft bijvoorbeeld:
  • De lamellen
  • Rolluikkast
  • De geleiders
Elk deel wordt gemaakt uit aluminium of pvc. Dankzij onze eigen poeder- en natlakkerij leveren we tot slot snel maatwerk.

De ShutterX®: energiezuinige rolluiken in Zandhoven

Het luchtdicht maken van klassieke inbouwrolluiken is vrijwel onmogelijk, waardoor er warmteverlies optreedt. Op de plaats waar de kast komt te zitten, nemen ze namelijk isolatie weg. Dit weggehaalde stuk isolatie wordt door de ShutterX® vervangen door een composiet profiel, waarop een luchtdichte folie wordt gelegd. Een bouwknoop wordt hierdoor uit de weg gegaan. Jij bespaart bovendien energie, doordat het systeem temperatuurverschillen doeltreffend opvangt.
De Wilms-rolluiken bieden je comfort, verkoeling en veiligheid. We vinden een geschikt rolluik voor elke woning. En met de talrijke keuzemogelijkheden voor de kasttypes, lamellen, kleuren en bedieningssystemen kan jij rolluiken kopen in Zandhoven die helemaal passen bij jouw noden. Laat je adviseren door de experten bij je lokale Wilms-verdeler. Plan op voorhand je afspraak in!