Wilms zonwering in Zandhoven creëert schaduw

De juiste zonwering in Zandhoven zorgt voor een pak meer comfort in huis. Schaduw, verkoeling, privacy. Het zijn maar enkele van de vele voordelen. Bij Wilms vind je drie soorten zonwering en tal van afwerkingsmogelijkheden. Zo creëer je binnenhuis telkens een ideaal klimaat. Ga langs bij een Wilms-dealer in je buurt en ontdek er alle zonweringen, zonneluifels en rolluiken!

Zonnescreens in Zandhoven voor elke bouwsituatie

Wilms heeft drie soorten zonweringen voor je huis in Zandhoven: opbouw-, voorzet- en inbouwscreens.
  • In het geval van een nieuwbouwwoning zijn opbouwscreens uiterst geschikt. Die worden namelijk als één geheel in de woning geïnstalleerd, samen met de ramen. Zo blijft het warmteverlies beperkt én werk je ze perfect in je interieur weg.
  • Voorzetscreens zijn bij een renovatie de ideale oplossing. Die worden eenvoudig voor het raam geplaatst, zonder dat er kap- en breekwerk bij komt kijken. Bovendien is de kast zo klein dat je niet bezorgd hoeft te zijn over het uitzicht van je huis.
  • Inbouwscreens zijn een geval apart, want die kun je – net zoals inbouwrolluiken – niet luchtdicht maken. Wilms bedacht hiervoor een vernieuwend systeem: de ShutterX® voor inbouwrolluiken en de ZipX®Zero voor inbouwscreens van passief- en lage-energiewoningen. Het screen wordt in de spouwmuur onzichtbaar weggewerkt. Voor een luchtdichte afwerking vult een composiet profiel de plaats op waar isolatie werd weggenomen.
Meer info over de ZipX®Zero en onze zonweringen? Je bent welkom bij een Wilms-verdeler in jouw buurt.

De afwerking van je zonwering in Zandhoven

Elk huis en elke bewoner is anders. Je wil de zonwering in Zandhoven dan ook afwerken volgens jouw behoeften, dat is niet meer dan logisch. Wil je een stof die verduistert, of liever een die licht doorlaat? Er zijn talloze opties! De kleur van het doek doen we passen bij je ramen en rolluiken, zodat je een harmonieus geheel bekomt. Er zijn tot slot nog diverse kasttypes en een groot aanbod kleuren voor zowel de geleiders als de kast. Elk onderdeel wordt gelakt in een kleur die jij kiest dankzij onze eigen lakkerijen. Zo past je kwaliteitsvolle zonwering helemaal bij jouw stijl en woning.

Image

Voordelen van zonwering in Zandhoven

Wie kiest voor zonwering in Zandhoven mag rekenen op heel wat bijkomende voordelen. Uiteraard zorgen de screens voor schaduw, maar ze hebben ook andere troeven.
  • In de zomermaanden hou je met de zonnescreens van Wilms de warmte buiten, waardoor je huis steeds een verfrissende koelte biedt.
  • Een ruimte verduisteren doe je wanneer jij het wil, op elk mogelijk moment. Dat komt van pas wanneer zonnestralen in je computerscherm schijnen of op de televisie in de woonkamer.
  • Nood aan privacy? Je sluit je woning af van de buitenwereld met slechts een druk op de knop.
  • Al onze zonnescreens werken met een elektronische aansturing. Je kiest tussen een bekabeling met een schakelaar of voor een draadloze bediening via zender of app.
  • Onze screens zijn insectenwerend. Zo heb jij overdag of ’s nachts geen last van vervelende beestjes.
Breng een bezoek aan een Wilms-dealer en ontdek zelf alle voordelen!

Maximaal genieten van de zon én de schaduw, dat is wat Wilms je garandeert. Dankzij de diverse soorten zonnescreens verduister je elke ruimte wanneer jij het wil en geniet je van een aangename binnentemperatuur. Geen oververhitting of storende zonnestralen in je ogen meer! Welkom bij een lokale Wilms-verdeler voor advies op maat van je woning.